Bundeling

Vacature App Developer

Werken bij Bundeling als App Developer

Tech team

Uden, NL (deels remote)

40 uur

MBO / HBO

Vacature: App Developer bij Bundeling – Creëer innovatieve mobiele applicaties!

Werk jij graag aan je eigen ontwikkeling en aan onze Bundeling app? Heeft Dart voor jou weinig geheimen? Ga jij los op het bouwen van eersteklas mobiele applicaties in IOS en Android? Wil jij bijdragen aan het veroveren van de wereld met een multi-inzetbaar communicatieplatform? Dan bieden we bij Bundeling een unieke kans om de grenzen van app-ontwikkeling te verleggen en deel uit te maken van ons baanbrekende project.

Dit ga je doen als App Developer

Voor jou als App Developer ligt de nadruk op het (door)ontwikkelen van de applicaties voor IOS en Android. Je gaat uit van gebruiksgemak, gebruikerservaringen en moderne ontwerpprincipes. Daarbij staat de kwaliteit en het goed kunnen onderhouden van de code voor jou centraal.

Als App-Developer ga je aan de slag met het:

 • Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van hoogwaardige applicaties binnen onze Bundeling app.
 • Evolueren van de architectuur en tech stack, code-reviews, refactoring, standaardiseren en verbeteren van build- en testsystemen.
 • Oplossen van problemen, bugs, performance- en security issues.
 • Binnen multidisciplinaire teams bijdragen aan het definiëren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functies en functionaliteiten.

Hier herken jij jezelf in als App Developer

Tenminste 2 jaar ervaring met en kennis van mobiele-app ontwikkeling. Daarbij heb je een goed begrip van object-georiënteerd programmeren, gegevensstructuren en algoritmen, en architecturale patronen. Je bent bekend met continuous integration (CI/CD) en interactie met RESTful API’s en JSON.

Verder neem je mee:

 • Ervaring met Dart, Flutter en bekendheid met externe bibliotheken en API’s.
 • Bekendheid met Git, Jenkins of andere versiebeheertools.
 • Begrip van de volledige levenscyclus van mobiele App ontwikkeling.
 • Ervaring met geautomatiseerd testen en bouwen.

Als App Developer bij Bundeling kun jij rekenen op

Parttime werken is bespreekbaar met een werkweek van 32 tot 40 uur. Natuurlijk staat inhoud van het werk en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen centraal. Dat doe je het liefst bij een gaaf en snelgroeiend tech bedrijf. Je wordt onderdeel van een team met gedreven professionals met meer dan 20 jaar ervaring.  De sfeer is goed, de omgang met elkaar is informeel, de lijnen zijn kort en iedereen gaat ervoor! Je krijgt bij ons de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk goed te doen.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:

 • Een salaris tussen de € 3.000,- en € 4.500,-, afhankelijk van je skills;
 • Professionele ontwikkeling en groei – we geven prioriteit aan leren en innovatie.
 • 25 vakantiedagen. Die moet je dan wel opnemen.
 • Uitgebreid pakket aan voordelen, waaronder pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een bonus regeling.
 • Het is belangrijk dat je goed eet. De lunch regelen wij dus lekker elke dag voor je.
 • Gave hardware om op te werken.
 • Ongekend goede werksfeer. Met collega’s waar je blij van wordt, borrels, BBQ’s, leuke Qmeetings en andere teamactiviteiten.
 • Samenwerken in een internationale omgeving met collega’s uit onder andere Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.


Over Bundeling

Bundeling is een innovatief SaaS-bedrijf gevestigd in Nederland dat pioniert op het gebied van community-platforms. Onze service wordt gekenmerkt door een unieke mobiele app – een waar ecosysteem van op maat gemaakte sub-applicaties die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. We streven ernaar organisaties te verbinden met hun leden via digitale innovatie, en we nodigen je uit om ons op deze reis te vergezellen.

Join us!

Bij Bundeling krijg je niet zomaar een werkplek; het is een plek om te innoveren, te gedijen en je passie voor App development te delen met een toegewijd en dynamisch team. Klinkt dit als jouw droombaan, klik dan op de “Solliciteren” knop en stuur je cv en een korte motivatie.

Wil je meer weten, neem gerust contact op met onze recruiter, Marcel van den Bogaart. Bel of whatsapp naar 06 – 10 19 39 34 of mail naar m.vandenboogaart@bundeling.com

Sluit je bij ons aan terwijl we blijven groeien en de toekomst van communicatieplatforms vormgeven. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteer | Join us!

Help de wereld te veroveren met onze innovatie communicatie oplossing!

Sollicitatieformulier Tech Team