Bundeling

Vacature Online Marketeer

Marketing

Venray/Uden

24-32 uur

HBO

Ben jij goed in het opzetten van online campagnes? Zijn SEA en SEO geen geheim voor je? Wil jij meewerken aan de internationale groei, de ambities en het succes van Bundeling? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen als Online Marketeer

Je richt je op het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve online marketingstrategieën om ons klantenbestand verder te laten groeien en klanten langer aan ons te binden. Je werkt nauw samen met verschillende teams binnen Bundeling, waaronder sales, productontwikkeling en klantenondersteuning, om het succes van ons SaaS-product te waarborgen.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het:

 • Beheren van digitale marketingkanalen, waaronder sociale media, e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en betaalde advertenties.
 • Creëren van hoogwaardige content, zoals blogposts, video’s en whitepapers.
 • Actief werken aan het genereren van nieuwe leads.
 • Uitvoeren van diepgaande data-analyses om de prestaties van marketingcampagnes te meten en deze aan te passen op basis van de resultaten.
 • Uitvoeren van A/B-testen om de effectiviteit van verschillende marketingbenaderingen te bepalen.

Hier herken je jezelf in als Online Marketeer

Je begrijpt wat Bundeling voor organisaties kan betekenen en weet dit feilloos te vertalen naar een gedegen en succesvolle online marketingcampagnes. Daarbij neem je tenminste 3 jaar ervaring mee als online marketeer in een B2B omgeving. Je bent een teamspeler met een bewezen trackrecord als online marketeer in het generen van leads en online zichtbaarheid.

Verder heb je:

 • HBO werk- en denkniveau in een marketing en communicatie omgeving.
 • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om data te gebruiken om strategische beslissingen te ondersteunen.
 • Kennis van de SaaS industrie is mooi meegenomen, maar we vinden je drive en talent belangrijker.

Over Bundeling

Bundeling software (SaaS) is toonaangevend in digitale communicatie en samenwerking voor sportorganisaties en -verenigingen. Daar ligt onze basis en we herkennen onszelf in de topsport mentaliteit. De ambitie is om dezelfde rol te vervullen in elke MKB-organisatie en te dienen als startpunt voor digitale transformatie. Dit doen we met een gedreven en enthousiast team, we doen het samen! Iedereen is betrokken en gemotiveerd om innovatieve ideeën te realiseren. De lijnen zijn kort en er heerst een open en informele cultuur. Iedereen gaat ervoor! Dat merk je aan alles.

Als Online Marketeer kun je rekenen op

Een organisatie met een gezellige en informele sfeer. Bij Bundeling heerst een topsport mentaliteit. Deuren staan open, we stimuleren elkaar en hebben oog voor elkaar. Er worden regelmatig leuke en gezellige activiteiten georganiseerd en ook het bezoeken van wedstrijden van verschillende topclubs in het voetbal, hockey of Formule1 is bijna wekelijks mogelijk.

Verder krijg je:

 • Een marktconform salaris, gebaseerd op de kennis en ervaring die je inbrengt.
 • Telefoon en laptop naar eigen keuze.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien binnen een snelgroeiende internationale organisatie.
 • Flexibele werktijden.
 • Epische uitjes met de leukste collega’s.

Join us!

Ga jij samen met ons de wereld veroveren? Neem dan snel contact op met onze recruiter Marcel van den Bogaart. Bel 06-10193934 of mail naar m.vandenboogaart@bundeling.com.

Solliciteer | Join us!

Help de wereld te veroveren met onze innovatie communicatie oplossing!

Sollicitatieformulier Marketing Team