Bundeling

Je data altijd veilig met Bundeling

Je interne communicatie delen via een externe partij, dat klinkt misschien spannend. Je wilt immers zeker weten dat jouw data veilig is. Met Bundeling ben je altijd beschikbaar voor je leden of medewerkers, is je data veilig én voldoe je aan de privacywetgeving.

Je data is bij ons veilig. Of het nu gaat om opslag of het verzenden van data, bereikbaarheid of privacy: we hebben overal aan gedacht. De security  is ingericht op de meest innovatieve en toekomstbestendige manier die er is. Dus geen zorgen, ook het delen van bijvoorbeeld interne documenten verloopt automatisch versleuteld  en dus veilig. Zelfs een online cybersecuritybedrijf gebruikt Bundeling voor hun communicatie.

Security header
Veilig opgeslagen

Veilig opgeslagen

Alle gegevens staan in een Nederlands datacenter dat ISO 27001- en ISO 9001-gecertificeerd is. Dat betekent dat we precies weten hoe de informatieprocessen lopen en dat er passende beveiligingsmaatregelen zijn genomen. Daarbij controleren externe auditors regelmatig of alles nog steeds klopt. Ook hebben de datacenters een NEN 7510-certificaat: een van de hoogste standaarden in informatiebeveiliging

 

AVG-proof

Natuurlijk voldoet het platform van Bundeling aan alle regels rondom privacy: de AVG-wetgeving (GDPR). Alle data blijft jouw eigendom. En stop je met het gebruik van Bundeling (wat we ons niet kunnen voorstellen)), dan verwijdert het systeem alle persoonlijke gegevens van alle profielen na 8 weken automatisch. Alleen de statistieken blijven dan nog over.

AVG-proof
Versleutelde communicatie

Versleutelde communicatie

Alle documenten en informatie die je via Bundeling deelt, worden via  TLS 1.2- en 1.3-verbindingen verzonden. Dat betekent dat ze versleuteld (gecodeerd) verstuurd worden. Iemand die gegevens zou onderscheppen, heeft er daardoor niets aan de informatie.

 

Check, check, double check

Hoe weten we nou zo zeker dat ons platform veilig is? We testen, testen en testen. Ook gaan we aan de slag met periodieke security scans: we vragen ethische hackers om te kijken of ze zwakke plekken in het platform kunnen ontdekken. Zo kunnen we mogelijke veiligheidsproblemen voorkomen voordat ze een probleem worden.

Check, check, double check
Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar

Veiligheid betekent ook dat we ervoor zorgen dat je gegevens altijd bereikbaar zijn. Met een uptime van 99,99% zijn we erg trots op onze performance. Hoe we dat doen? Naast een team van specialisten die 24/7 zorgdragen voor de infrastructuur draaien er meerdere servers mee als back-up. Mocht er tóch iets met een server gebeuren (denk aan stroomuitval) dan pakt een andere server het over. Zo kun jij altijd bij alle informatie die je nodig hebt.

 

Veiligheid, stabiliteit en gebruiksgemak vinden wij erg belangrijk

Wij zorgen er regelmatig voor dat jouw app geüpdate wordt. Dit doen we natuurlijk met een reden. Want met die updates zorgen we namelijk dat je app soepel draait, zowel op de oude als de allernieuwste devices. Daarnaast houden we de beveiliging op niveau doordat deze updates ook de nieuwste beveiligingstoepassingen bevatten. Hier hoef je als bedrijf helemaal niets voor te doen, een team van experts is namelijk elke dag bezig om dat voor jou te regelen. Als er toch onverhoopt een bug in de software is geslopen dan staat het supportteam klaar om dat samen met onze developers zo snel mogelijk op te lossen. Wij vinden service erg belangrijk, dus schroom niet om een melding te maken of een vraag te stellen: wij zijn er voor jou.

Veiligheid, stabiliteit en gebruiksgemak vinden wij erg belangrijk

Meer weten?

Wil je precies weten hoe het nu zit met je data en veiligheid?

Neem contact met ons op via +31 850 20 05 54 of info@bundeling.com en we leggen het je graag uit!