Bundeling

Alles communiceren via één tool

Je medewerkers makkelijk bereiken, ook als ze op de steigers staan? Dat kan met een eigen Bundeling app. Zo regel je namelijk makkelijk en snel alle communicatie binnen je bedrijf. 

Deel eenvoudig documenten, formulieren en processen en integreer bestaande platformen in een handomdraai. Zo maak je van Bundeling dé centrale communicatie hub van jouw organisatie. 

Laudy + Bestronics

Alles overzichtelijk in één centrale app

Beschikbaar op ieder device​

Vergroot medewerkersbetrokkenheid

Veilig en AVG-proof

Privé en zakelijk makkelijk scheiden​

Interactie via pushberichten

Berghege

Alle benodigde informatie in één app

Alle gedigitaliseerde kennis, informatie en communicatie zit gewoon in je broekzak. Of het nu gaat om handboeken, bestekken of werkplekinstructies. Daar kun je op bouwen!

1-op-1- of groepchats

Met de Bundeling-app blijven alle medewerkers op de hoogte van wat er speelt binnen je bedrijf. Zelfs als ze op de steigers staan. Iedereen staat altijd met elkaar in verbinding. Zo vergroot je de interactie en betrokkenheid tussen teams en medewerkers.

Huisman

Meer dan 1000 organisaties kozen al voor Bundeling

Habenu van de Kreeke verbindt alle medewerkers op de bouw met Bundeling.

Ron Habets
Commercieel Directeur

Video afspelen

Functionaliteiten op een rij

Bundeling verbindt mensen en teams binnen je organisatie.
Alles op één plek en via ieder device. Beter, sneller en slimmer samenwerken? Eenvoudig bestanden koppelen en bedrijfsapplicaties integreren? Bundeling maakt het mogelijk!

Hier vind je een overzicht van alle functionaliteiten.

Smoelenboek

Hier kunnen medewerkers eenvoudig elkaars profielen vinden. Iedereen is in te delen in verschillende groepen en/of organisaties. Indien gewenst krijgen medewerkers automatisch een melding bij een jarige.

1-op-1 chat

Hier kunnen alle medewerkers met elkaar chatten in de look & feel van de organisatie. Deze chat is volledig AVG-proof.

Nieuws

De mogelijkheid om belangrijk nieuws in te plannen of direct te publiceren (inclusief push notificaties). De nieuwsberichten zijn te segmenteren zodat niet iedereen dezelfde berichten ziet. Kies zelf of je ‘likes’ of ‘reacties’ toestaat.

Activiteiten

Plan je activiteiten in Bundeling en de medewerkers kunnen zich makkelijk aanmelden via Bundeling. Krijg live overzichten van de aanmeldingen en exporteer eenvoudig de gastenlijsten.

E-Tickets

Genereer e-tickets in Bundeling en gebruik de ticketscanner om de tickets te valideren.

Prikbord

Het ouderwetse prikbord in een nieuw jasje. Een multi inzetbare tool waarin medewerkers zelf berichten kunnen plaatsen. Deze tool wordt bij veel klanten ingezet als ‘vraag en aanbod’ platform of ‘social channel’.

Groep Chats

Maak chat groepen aan en bepaal wie toegang heeft tot welke groep. Deel bestanden op zowel individueel- als groepsniveau.

Formulieren

Stel eenvoudig formulieren samen en voeg deze toe in het hoofdmenu, bij nieuwsberichten of bij activiteiten.

Webversie

Gebruik alle Bundeling functionaliteiten zoals je ze in de app gewend bent, maar dan via de browser op je desktop of laptop.

Social Share

Maak van je medewerkers ambassadeurs en maak het mogelijk om bepaalde nieuwsberichten te delen op social media. Denk bijvoorbeeld aan het maximaal verspreiden belangrijke informatie.

AppCMS

De populairste plugin van Bundeling. Met deze drag & drop tool kun je eenvoudig je eigen Bundeling platform inrichten. Maak nieuwe (sub) menu’s, integreer websites, voeg bestanden toe en bepaal wie wat mag zien.

Polls

Peil de mening van je medewerkers met korte vragen en betrek ze nog meer bij de organisatie.

Met ons eigen ontwikkelde ‘DataLink’ kunnen we data ophalen vanuit iedere applicatie die API mogelijkheden heeft en verwerken in jouw Bundeling platform.

API

Met onze API kun je data ophalen en verzenden naar jouw Bundeling platform. Hierdoor kan Bundeling met jouw favoriete systeem communiceren.

Contact

Benieuwd wat Bundeling voor jouw organisatie kan betekenen?
Vul het contactformulier in en we nemen direct contact met je op!