Bundeling

Ga voor succes met een business app!

Met Bundeling creëer je een slimme verbinding tussen al je medewerkers. Ze kunnen alle informatie en communicatie vinden en delen via één centrale business app. Waar ze ook zijn: thuis, op kantoor of onderweg. Met onze apps for businesses maak je het werk makkelijker, slimmer en sneller!

Mockup splash + menu Bundeling

Communiceer gemakkelijk met je business app

Met een business app blijf je makkelijk in contact met je collega’s, waar je ook bent. De app is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook eenvoudig om te gebruiken. Zo leer je je teamleden beter kennen en bouw je een sterkere band op. Goede communicatie leidt tot meer betrokkenheid van je medewerkers en dat resulteert in tevreden klanten.

Functionaliteit Nieuws

Waarom een business app?

Dé centrale communicatieplatform

Met de business app kun je makkelijk documenten, plannen en ideeën delen met je team. Zo bespaar je tijd want alles is te vinden op één centrale plek.

Altijd en overal verbonden

De business app maakt de interne communicatie makkelijker dan ooit. Met functies zoals Groep Chats, 1-op-1 chat en Nieuws kun je in de app alles vinden wat je nodig hebt. Houd contact met je team, waar je ook bent.

Veiligheid en betrouwbaarheid

De data die jij en je collega’s gebruiken in de businessapps zijn van groot belang. Om de privacy en bescherming van alle gebruikers te waarborgen, bieden wij geavanceerde beveiliging aan. Zo kunnen jullie zonder zorgen werken.

Onze voordelen

Document
Functionaliteit activiteiten
Functionaliteit Smoelenboek

Functies die jouw werkdag transformeren

Bespaar tijd
Onze business app is ontworpen met de beheerder in gedachten. Dankzij intuïtieve functies kunnen beheerders snel en efficiënt het communicatiekanaal beheren. Zo deel je belangrijk nieuws naar alle collega’s in een handomdraai. Er blijft meer tijd over voor strategische planning en waardevolle betrokkenheid bij je medewerkers.

Eenvoudig te gebruiken communicatieplatform

Pas de app aan naar jouw wensen en maak hem toegankelijk voor al je medewerkers. Zo bouw je je eigen moderne en gebruiksvriendelijke interne communicatieplatform.

Alles digitaal en gebundeld

Koppel de business app aan geschikte webpagina’s, Maak gebruik van formulieren en upload jouw eigen PDF-documenten. Koppel belangrijke applicaties zodat alles digitaal en gebundeld is.

Meer dan 1000 organisaties kozen al voor Bundeling

Schakel nu over op effectievere communicatie

Wil jij slimmer werken en meer bereiken met jouw team? Dan is het tijd om over te stappen van de oude manier van communiceren naar de nieuwe manier van samenwerken. Schakel nu over en maak je werk makkelijker, leuker en productiever.

De samenwerking binnen je bedrijf wordt verbeterd met een business app. Het maakt elk onderdeel van teamcommunicatie en samenwerking eenvoudiger en veiliger. De business app versterkt elke organisatie en verbetert jouw dagelijkse activiteiten. Je team verdient een efficiënte, gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke tool – en dat is precies wat onze tool biedt. Ontdek hoe Bundeling je bedrijf kan transformeren. Neem vandaag nog contact op voor een gratis demo.