Bundeling

“Het leven wordt een stuk makkelijker als alles op één plek te vinden is”

Dat dacht Reinold Wiedemeijer tijdens zijn vele jaren als scheidsrechter in het betaald voetbal. Na elke wedstrijd bracht hij veel tijd door in sponsorhomes om te netwerken, maar keer op keer raakte hij visitekaartjes kwijt of wist hij niet meer welk gezicht bij welk kaartje hoorde. Toen hij met Bundeling in contact kwam, vond hij de oplossing voor zijn probleem. “Ik was direct enthousiast toen ze mij vroegen om ambassadeur te worden.”

Hoe verliep die eerste ontmoeting?

Reinold Wiedemeijer: “In een sponsorhome na een wedstrijd raakte ik in gesprek met Bundeling. Zij vertelden mij wat Bundeling deed en ik was direct enthousiast. Wat ik altijd al zocht, bestaat gewoon! Dankzij de Bundeling-app spreek ik dus nooit meer de verkeerde persoon aan en heb ik alle visitekaartjes ook nog eens digitaal. Prachtig!”

“In Bundeling kun je naast de contactinformatie ook je tickets en alle informatie rondom de wedstrijden terugvinden. Daarnaast zie je wie er aanwezig zijn bij de wedstrijden, dus als je iemand graag eens wil spreken, kun je direct zien of diegene zich ook heeft aangemeld voor de desbetreffende wedstrijd.”

Richt jij je alleen op de clubs in het betaald voetbal?

“Nee, maar ik ben als ambassadeur van Bundeling wel begonnen bij het betaald voetbal, omdat hier veel van mijn contacten lagen. Bundeling vroeg me destijds of ik deuren voor hen wilde openen, omdat ik veel mensen nog steeds op regelmatige basis sprak of tegenkwam. Mede daardoor is het balletje in de voetbalwereld als eerste gaan rollen. Ik zorgde voor het maken van de afspraak en de medewerkers van Bundeling gaven de presentatie. Uiteraard ging ik zelf ook graag mee naar de afspraken bij de clubs. Het is natuurlijk mooi om te zien dat inmiddels bijna alle betaald voetbalclubs nu Bundeling gebruiken.”

“Bundeling heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelzijdige communicatietool en wordt door veel bedrijven ingezet als hèt interne communicatieplatform waarmee alle medewerkers elkaar en alle voor hen nuttige informatie kunnen terugvinden. Je kunt namelijk zogenoemde labels toevoegen aan alle content. Heb jij een bericht voor de bakkerij-afdeling in de supermarkt? Met het label ‘bakkerij’ krijgen alleen je collega’s van de bakkerij dit bericht. Zo voorkom je dat iemand iets over het hoofd ziet: want je krijgt alleen berichten die zijn gericht aan jou.”

“Ik wijs al mijn contacten altijd op Bundeling. Niet om het te verkopen, maar om een oplossing te bieden. Ik denk oprecht dat Bundeling een grote toegevoegde waarde biedt voor veel organisaties, bijvoorbeeld in de bouw en de logistiek.”

Wat zie jij als het grootste voordeel van Bundeling?

“Het voordeel van Bundeling is dat je alle informatie altijd en overal bij de hand hebt. Je kunt het namelijk niet kwijtraken, zoals bijvoorbeeld de eerdergenoemde papieren visitekaartjes. Als ik iemand zie die me bekend voorkomt, maar ik kom even niet op de naam of ik moet snel iets weten, dan kijk ik altijd direct in de Bundeling app.”

Je hoeft niet eerst te gaan zitten, je laptop open te slaan en te zoeken naar het juiste document. Ik denk dat dit het geheim is van deze app. Dat alles in je mobieltje gebundeld staat: je hebt alles bij de hand, je kan alles!”

“Ook helpt Bundeling om werk en privé beter gescheiden te houden. Er komen namelijk geen werkappjes tussen je privé-appjes door. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de WhatsApp-groepen die veel organisaties gebruiken, is Bundeling een besloten platform. Als een medewerker uit dienst treedt, kun je het account op non-actief zetten. De medewerker kan dan niks meer zien. Bij WhatsApp-groepen blijven de gesprekken bestaan en kan de medewerker met deze informatie doen wat hij wil.”

Waar houd jij je naast het ambassadeurschap nog verder mee bezig?

“Naast het ambassadeurschap, werk ik voor de gemeenten Venray en Bergen. Daarnaast heb ik een geweldige vrouw en drie prachtige kinderen. Zij merken trouwens ook het verschil tussen de periode toen ik duizend WhatsApp-groepjes had en nu ik met Bundeling werk. Ik zie de appjes van mijn gezin nu niet meer over het hoofd en open Bundeling pas weer tijdens werktijden. Zo ben ik buiten werktijd niet toch nog onbewust met mijn werk bezig.”