Bundeling

Wie we zijn

Verbinding staat centraal bij Bundeling!

We streven ernaar mensen op een slimme en vernieuwende manier samen te brengen, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Met de behoeften van onze klanten en gebruikers in ons achterhoofd, creëren we oplossingen die het leven makkelijker maken. 

Onze focus ligt altijd op eenvoud en gebruiksgemak, zodat onze gebruikers hun doelen sneller en efficiënter kunnen bereiken. Door voortdurend te innoveren, blijven we die betrouwbare en inspirerende partner die we willen zijn.

Onze oorsprong

Van twee startups naar één groeiend bedrijf.

Bundeling is ontstaan uit de samensmelting van twee startups met dezelfde visie: het faciliteren van communities met een app die zowel organisaties als belanghebbenden een enorme efficiëntie boost in communicatie biedt.

Bringing people together to connect smarter—that’s what we’re all about.

Ontzorging van A tot Z

Bij Bundeling kies je voor totale ontzorging door ons Support & Success Team.

We ontwikkelen het platform volledig in lijn met jouw huisstijl en begeleiden je door een efficiënt implementatietraject. Daarnaast bieden we uitgebreide trainingen voor jou en je team, zodat je Bundeling optimaal kunt lanceren binnen je organisatie.

Work hard, Play hard

Wil je werken bij de coolste en snelst groeiende scale-up in Nederland? Dagelijks werken we keihard aan een fantastisch, stabiel en schaalbaar eindproduct voor onze klanten wereldwijd. Dit doen we vanuit kick-ass kantooromgevingen in Uden en Venray. Wanneer je wilt blijven leren, nieuwsgierig bent, goed in teamverband kan werken, ideeën ook graag tot stand ziet komen, dan hebben wij vast plek voor jou! 

Join het Bundeling team! 

Ons team

Wij gaan voor: ‘Connect Smarter’. Ons diverse team van professionals en technici staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van jouw communicatieavontuur!

Of je nu volledige ontzorging wenst of liever zelf de touwtjes in handen houdt, wij zijn er voor jou! We gaan hand in hand met onze klanten, luisteren naar hun behoeften en creëren voor elk van hen een op maat gemaakt communicatieplatform.

Onze business developers en implementatie managers zijn gepassioneerd over elk project en bieden persoonlijke aandacht en ondersteuning, zowel online als offline. Goede service staat bij ons hoog, en met onze toewijding zetten we altijd dat extra stapje voor onze klanten.