Bundeling

Stroomlijn je communicatie met een medewerkers app

Bundeling is meer dan een communicatieplatform. We maken een medewerkers app die jou en je medewerkers dichter bij elkaar brengt. Met de medewerkers app heb je alle communicatie in één platform: nieuws, chat, polls, documenten, bedrijfsprocessen en meer. Zo creëer je een betrokken en goed geïnformeerd team.

Mockup splash + menu Bundeling

Medewerkers app als spil in jouw organisatie

In deze tijd communiceren we steeds meer online. Maar met zoveel verschillende communicatietools kan de interne communicatie rommelig en inefficiënt worden. Daarom is de medewerkers app een gebruiksvriendelijk platform, die zorgt voor meer medewerkersbetrokkenheid en verbinding binnen je team. Met een betere interne communicatie voelen je medewerkers zich meer gewaardeerd en gemotiveerd, en dat leidt tot tevreden klanten.

Bundeling illustration affordable for every organisation

Waarom een medewerkers app

De kern van effectieve communicatie
Met de medewerkers app kun je gemakkelijk documenten, formulieren en processen delen met slechts een paar klikken. Je kunt ook bestaande platformen integreren zoals CRM- of HRM-systemen. De medewerkers app wordt zo een centrale hub voor al je communicatiebehoeften.

Altijd verbonden, waar je ook bent
Met de medewerkers app kun je snel en eenvoudig communiceren met je collega’s. Maak groep chats, stuur persoonlijke berichten en deel belangrijk nieuws met alle collega’s. De app maakt de interne communicatie een stuk efficiënter en houdt zakelijk en privé gescheiden.

Veiligheid staat bovenaan
Jullie data en privacy zijn van groot belang. Daarom zorgen wij ervoor dat jullie gegevens veilig zijn, zodat jullie onbezorgd kunnen werken.

Onze voordelen

Document
AVG-proof
Safety first

Functies die een transformatie in je werkleven teweegbrengen

Bespaar tijd

Onze medewerkers app is ontworpen met de beheerder in gedachten. Zo deel je belangrijk nieuws naar alle collega’s in een handomdraai. Er blijft meer tijd over voor strategische planning en waardevolle betrokkenheid bij je medewerkers.

Makkelijk te gebruiken communicatieplatform
Pas de app helemaal naar jouw wensen aan, zodat je personeel makkelijk met de app kan werken. Zo creëer je zelf je eigen moderne en toegankelijke interne communicatieplatform.

Compleet digitaal en gebundeld
Koppel de app aan de webpagina’s die je nodig hebt, vul eenvoudig formulieren in en voeg je eigen PDF-documenten toe. Zo heb je alles digitaal en overzichtelijk bij elkaar.

Meer dan 1000 organisaties kozen al voor Bundeling

Maak de overstap naar slimmer werken

Het is tijd om jouw manier van werken en die van je personeel te vernieuwen. Ontdek de medewerkers app en geniet van de voordelen van echte verbinding binnen je organisatie.

Bundeling verbindt je team op een slimme en veilige manier. Met Bundeling maak je altijd een positieve impact binnen je organisatie. Je team verdient het beste – en dat is wat wij leveren. Ontdek zelf wat Bundeling voor jou kan doen. Vraag nu een gratis demo aan.