Bundeling

Wat kun je met de inzet van een medewerkers app?

Maak jij nog gebruik van WhatsApp-groepjes voor je werk? Super onhandig toch? Iedereen praat door elkaar, berichten gaan van links naar rechts en jij hebt als manager totaal geen grip op de interne communicatie. Tijd om over te stappen naar een echte personeels- of medewerkers app. In dit artikel vertellen we jou hoe het inzetten van een medewerkers app bijdraagt aan jouw beoogde bedrijfsresultaten.

Wat voor medewerkers app hebben we het over?

Met een medewerkers app bedoelen we een applicatie die speciaal voor jou en je medewerkers ontwikkeld is. Met een goede medewerkers app kunnen jij en je collega’s met elkaar chatten, kun je nieuwtjes en updates delen en zorg je dat medewerkers zich beter verbonden voelen met jouw organisatie. We hebben het dan dus niet over WhatsApp groepjes of dergelijke chat-apps die je inzet voor je bedrijf.

Waarom een personeels- of medewerkers app gebruiken?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom jij als organisatie gebruik wil maken van een medewerkers app. We zullen deze samen met jou ontdekken, wie weet had je hier zelf al over nagedacht – of leer je iets nieuws! Bekijk hier onze redenen om te kiezen voor een personeels- of medewerkers app voor jouw bedrijf of organisatie.

Sneller, beter, handiger communiceren

Met een medewerkers app kun je sneller, beter en handiger in contact komen met je collega’s. Door al je medewerkers bij elkaar te Bundelen in één app weet jij straks zeker dat je communicatie gestroomlijnd is. Geen verspreide WhatsApp groepjes meer en geen onduidelijkheid over waar het goede rooster te vinden is- en waar niet.

Zo weten je collega’s waar ze moeten zoeken naar de laatste en meest up-to-date informatie over jouw organisatie. Dat scheelt een hoop zoekwerk of smoesjes. Alles is op één centrale plek terug te vinden. Dat is snel én handig.

Klik hier om meer te leren over het verbeteren van interne communicatie.

Doorbreek de ruis 

WhatsApp groepjes van je werk zijn vaak hartstikke gezellig. Ze brengen alleen ook een hoop ruis met zich mee. Flauwe plaatjes, stickers en foto’s worden te pas en onpas met elkaar gedeeld. We zijn de laatste die tegen een lolletje zijn, maar voor alles is een plek en tijd. Met Bundeling maak je in no-time verschillende kanalen voor je collega’s. Vul er gerust eentje om gezellig met elkaar te chatten, maar houd de plek waar serieuze werk zaken besproken worden vrij van ruis – en overzichtelijk!

Overal beschikbaar

Niet iedereen zit de hele dag achter een laptop. Dat kan het lastig maken om in contact te blijven met je collega’s. Je telefoon heb je echter wél bijna altijd bij je. Dat maakt een medewerkers app zo perfect. Hij zit altijd in je broekzak en je checkt binnen enkele seconden de laatste nieuwtjes en berichten van werk.

Houd je organisatie up-to-date

Een goede medewerkers app zorgt ervoor dat je organisatie up-to-date blijft. Door de laatste updates te plaatsen als nieuwsbericht weet je zeker dat al je medewerkers op de hoogte blijven van wat er intern gaande is. Dat kan gaan om grote ontwikkelingen die het bedrijf op zijn kop zetten, maar ook verjaardagen, collega’s die bevallen zijn of andere leuke nieuwtjes.

Integratie met andere applicaties

Jij gebruikt waarschijnlijk heel wat tools, applicaties of andere middelen om je organisatie draaiend te houden. Met de medewerkers app van Bundeling heb je de mogelijkheid om meer dan 5.000 verschillende applicaties te integreren met een medewerkers app in jouw huisstijl. Heb jij zojuist via de mail een uitnodiging verstuurd voor je personeelsfeest? Dankzij onze slimme koppelingen kun je deze ook automatisch in je eigen app doorplaatsen.

Betrokken medewerkers, daar kun je op bouwen

Door te kiezen voor een eigen applicatie kun je ervoor zorgen dat medewerkers zich meer betrokken voelen bij je organisatie. Dat is natuurlijk geweldig! Betrokken medewerkers handelen pro-actief, zijn relatief productiever, zijn zich bewuster van de kwaliteit van hun werk én ze zijn minder vaak ziek en/of geneigd jouw organisatie te verlaten. Dat betekent dat een betrokken medewerker jouw bedrijf echt naar het volgende niveau kan tillen.

Hoe zorg je voor medewerkersbetrokkenheid met een app?

Betrokken medewerkers heb je natuurlijk niet van de een op de andere dag. Ook niet nadat je onze app hebt geïmplementeerd. Het is belangrijk dat je goed nadenkt over de implementatie en adoptie van de app. Wie gaat er straks gebruik van maken? Wat doen deze personen in onze app (of nog belangrijker; wat willen we dat ze doen?), hoe gaan we ervoor zorgen dat er regelmatig nieuwe content in de app staat.

Het is nogal wat… Gelukkig staat ons succes team voor je klaar. Met jaren ervaring weten onze toppers precies wat wél en juist niet werkt. Benieuwd naar een aantal van onze best practices? Neem vooral contact met ons op.

Communication = key 

Ben jij klaar om al je bedrijfscommunicatie bij elkaar te Bundelen in één handige app? Dan ben je op de juiste plek aangekomen! Met Bundeling verbeter jij namelijk de interne communicatie van je onderneming. Voor je medewerkers is in deze app straks alles makkelijk terug te vinden en is het meteen duidelijk waar- en aan wie er vragen gesteld kunnen worden.

Wil jij een gratis demonstratie ontvangen? Neem dan snel contact met ons op. Een van onze collega’s zal contact met je zoeken voor een belafspraak om je meer inzicht te geven in de look & feel van onze medewerkers app. Meer weten over onze medewerkers app? Lees hier verder of neem eens een kijkje door onze verschillende functionaliteiten.