Bundeling

Nieuwe features: Reageren op chats & meer ondersteunde bestandstypen

We zijn enthousiast om aan te kondigen dat er twee nieuwe functies beschikbaar zijn in de nieuwste update van onze app en Bundeling For Web. Deze updates zullen de communicatie en samenwerking binnen jouw team of community aanzienlijk verbeteren.

Reageren op berichten in de chats

Met de aankomende update wordt het mogelijk om direct te reageren op berichten in de chat. Of het nu gaat om afbeeldingen, video’s, tekstberichten of bestanden, gebruikers kunnen nu specifiek op deze items reageren, zowel in privé- als groepschats. Deze nieuwe functie maakt het eenvoudiger om discussies te volgen en relevante antwoorden te geven op specifieke inhoud.

Hieronder een voorbeeld van hoe deze functionaliteit eruit ziet in de app. 

Meer ondersteunde bestandstypen om te delen

We hebben ook het aantal ondersteunde bestandstypen voor het delen van items via de prikbordfunctie uitgebreid. Naast foto’s kunnen gebruikers nu dezelfde bestandstypen delen als in de chatfunctie, zoals PDF’s, video’s, Excel- en Word-bestanden. Dit biedt onze gebruikers de mogelijkheid om veel meer informatie te delen met hun gemeenschap, waardoor de samenwerking en uitwisseling van kennis verder wordt versterkt.

Met deze uitbreidingen zetten we een grote stap voorwaarts in het verbeteren van de gebruikservaring en het faciliteren van effectieve communicatie binnen de Bundeling-gemeenschap.

Hieronder een voorbeeld van hoe deze functionaliteit eruit ziet in de app. 

Aan de slag met Bundeling!

Wil jij het zelf ervaren? Bundeling verbindt mensen en teams binnen je organisatie. Alles op één plek en via ieder device. Beter, sneller en slimmer samenwerken? Eenvoudig bestanden koppelen en bedrijfsapplicaties integreren? Bundeling maakt het mogelijk! Neem contact op voor een gratis demo. We hebben al meer dan 1000 organisaties geholpen bij het verbeteren van hun interne communicatie.