Bundeling

Jouw personeelsapp voor succes!

Verbind jouw personeel slimmer door alle informatie en communicatie te laten verlopen via één centrale app. Of ze nu thuis, op kantoor of onderweg zijn. Bundeling is meer dan een tool; het is de sleutel tot een betrokken en goed geïnformeerd team.

Personeelsapp als spil in jouw organisatie

In de huidige, snel veranderende wereld zorgt onze personeelsapp ervoor dat je team verbonden blijft. Het is een gebruiksvriendelijke app die ook helpt om je teamleden dichter bij elkaar te brengen. Betere communicatie vergroot de betrokkenheid van je medewerkers en dat zorgt weer voor tevreden klanten.

Bundeling illustration affordable for every organisation

Waarom een personeelsapp?

Dé centrale communicatiehub
Deel eenvoudig documenten, formulieren en processen en integreer bestaande platformen in een handomdraai. Zo maak je van Bundeling dé centrale communicatiehub van jouw organisatie.

Direct contact, waar je ook bent
Onze app zorgt ervoor dat je met één druk op de knop direct in contact staat met al je collega’s. Groepschats, directe berichten, mededelingen; de interne communicatie wordt een stuk gemakkelijker.

Veiligheid voorop
Jouw data en die van je collega’s zijn ontzettend belangrijk. Daarom garanderen wij de bescherming van jullie privacy met geavanceerde beveiliging, zodat jullie zonder zorgen kunnen werken.

Onze voordelen

Document
Bundeling Illustration
Bundeling illustration safety first

Functies die jouw werkdag transformeren

Eenvoudig taakbeheer
Dankzij het overzichtelijke dashboard is het makkelijk om nieuwsberichten in te plannen, nieuwe gebruikers toe te voegen en activiteiten te delen. En, met onze notificaties zijn gebruikers altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Laagdrempelig communicatieplatform
Richt de app helemaal naar jouw wensen in, waarmee je ervoor zorgt dat al je personeel eenvoudig met de app uit de voeten kan. Op deze manier bouw je zelf je eigen eigentijdse en laagdrempelige interne communicatieplatform.

Alles digitaal en gebundeld
Koppel de app aan relevante webpagina’s, maak handige formulieren beschikbaar en upload je eigen documenten. Daarnaast koppel je belangrijke applicaties aan het platform. Op deze manier heb je alles digitaal en gebundeld.

Meer dan 1000 organisaties kozen al voor Bundeling

Stap nu over op slimmer werken

Het is tijd om de manier waarop jij en je team samenwerken te transformeren. Probeer de Bundeling personeelsapp vandaag nog en ervaar de voordelen van echte verbinding binnen jouw organisatie. Samen werken aan een verbonden team was nog nooit zo eenvoudig en veilig. Want jouw team verdient het beste – en dat is precies wat wij bieden. Benieuwd wat Bundeling voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis demo aan.