Bundeling

Bundel al je interne communicatie in één app

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om je medewerkers te bereiken. Geen nieuwsbrieven, flyers of ideeënbox meer: houd je medewerkers betrokken en gemotiveerd in één branded communicatieplatform. Daar worden al je medewerkers blij van.

Met een digitaal communicatieplatform dat past bij jouw bedrijf, stimuleer je  interactie en betrokkenheid van je medewerkers. Waarom? Omdat iedereen tegenwoordig wel een smartphone met internetverbinding op zak heeft. Hoe handig dus, als alle informatie gewoon in één app te vinden is? Hoe makkelijker je het maakt, hoe meer medewerkers er dankbaar gebruik van maken!

Een app voor al jouw medewerkers

Met één app je medewerkers altijd en overal bereiken, precies zoals zij het fijn vinden. En ook nog eens helemaal in de stijl van jouw organisatie. Klinkt ingewikkeld? Welnee, dat is het gelukkig helemaal niet! Je kiest eenvoudig welke features en items je nodig hebt in de app, en richt ‘m op die manier in op jouw wensen. Daar helpen we je graag bij.

Maar een interne communicatieapp heeft nog meer voordelen. Want in plaats van dezelfde communicatiekanalen te gebruiken als in je vrije tijd, kun je werkgerelateerde communicatie beter gescheiden houden. Echt genieten van je weekend doe je namelijk pas wanneer je je helemaal kunt afsluiten van je werk. Deze betere balans helpt je gezond en gemotiveerd te blijven. Fijn dus, als je je communicatieapp van je werk gewoon even uit kunt zetten op de dagen dat je vrij bent! Easy as that.

Betekent dat dat je nóg een communicatietool moet toevoegen aan je organisatie?

Gelukkig zijn we kampioen in het bundelen van bestaande tools. Ons platform is zó ingericht dat je alle favoriete tools van jouw organisatie naadloos integreert in één app. Dus een app waar je planning, loonadministratie en communicatie met medewerkers in te vinden is. En dat geeft rust.

Meer rust en overzicht dus. En ook nog eens op een manier waar iedereen blij van wordt! Zo bereik en verbind je pas echt álle medewerkers.

Meer weten? Neem contact met ons op