Bundeling

“We zijn super blij met Bundeling!”

Vakgarage is de meest vertrouwde formule voor betrouwbare garages in Nederland. In totaal bestaat het bedrijf uit zo’n 339 franchise vestigingen. Het aangesloten houden van al deze ondernemers blijft natuurlijk een uitdaging. Daarom zet Vakgarage dagelijks het Bundeling platform in om deze ondernemers te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen hun branche. Elise van den End, Managementassistent bij Vakgarage, vertelt over hun ervaring met het Bundeling platform.

Waarvoor gebruiken jullie Bundeling?

Bij Vakgarage gebruiken we Bundeling om te communiceren met onze franchisenemers. We delen dagelijks belangrijk nieuws en organiseren polls om hun mening te vragen. Als overkoepelend concern maken wij namelijk beslissingen van bovenaf, dan zijn we altijd blij met input van onze leden.

Daarnaast hebben we voor bijna alles wel een formulier in de app. Bijvoorbeeld voor inschrijvingen bij evenementen, het gebruik van promotiebussen en voor de aanvraag van meer informatie over partners van ons.

Hoe verliep de implementatie van het platform

Om eerlijk te zijn zagen we hier in eerste instantie wel tegenop. Vooral het uitnodigen en vullen van de app leek ons een hoop gedoe. Gelukkig verliep de implementatie van ons Bundeling platform verrassend soepel, mede dankzij de ondersteuning van jullie Supportafdeling. Binnen twee weken waren we al online.

Wat doen jullie om de binding in jullie community te bevorderen?

We organiseren regelmatig evenementen met onze franchisenemers. Daar sturen we via de Bundeling app dan onze uitnodiging voor, daarnaast vragen we onze franchisenemers dan ook om van tevoren formulieren in te vullen, bijvoorbeeld om te vragen wie er met ons mee luncht en of ze bepaalde allergieën of dieetwensen hebben.

Hoe zou jij je ervaring met Bundeling omschrijven?

Die is super positief. Ik moet zeggen dat de klantenservice altijd heel snel is. Als we features missen, dan wordt er serieus nagedacht over of en hoe dit ontwikkeld kan worden. In het begin zijn jullie ook een paar keer langs geweest om te kijken hoe we gebruikmaken van het platform en om uitleg te geven over nieuwe features.

Ik kan eigenlijk niks negatiefs bedenken. We zijn super blij met Bundeling! Zo blij zelfs, dat we ook ons moederbedrijf (Autofirst) overtuigd hebben om gebruik te maken van Bundeling. Die zijn helemaal enthousiast geworden door al onze verhalen.