Bundeling

Easydus en Bundeling – Bundel je communicatie en automatiseer je bedrijfs processen in één applicatie!

Easydus en Bundeling hebben hun krachten bij elkaar gebundeld om jou nóg beter in je digitale behoeften te voorzien. Door ons communicatieplatform uit te rusten met een integratie van EasyDus kunnen onze klanten verschillende processen afhandelen vanuit de Bundeling app – en zo hun eigen workflow automatiseren.

Benieuwd wat er mogelijk is? In dit artikel vertellen we over de handige functionaliteiten van de Easydus integratie in je Bundeling app – en hoe een van onze klanten nú al profiteert van deze combinatie.

Maar eerst even over Easydus 

EasyDus is een flexibel platform waarmee je je eigen specifieke workflow kan automatiseren. Het unieke aan Easydus is dat door de flexibiliteit van het systeem je jouw eigen specifieke wensen kunt invullen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen formulieren en velden opstellen of je eigen specifieke stappen in je workflow bepalen.

 

Workflow betekent dat je in een aantal stappen of taken een proces afhandelt. Je bedrijf zit vol met deze processen. Denk eens aan verlofaanvragen: iemand vraagt verlof aan, de manager moet deze goedkeuren en vervolgens moet de verlofaanvraag doorgestuurd worden naar HR. Met Easydus wordt dit proces geautomatiseerd!

Eigenlijk is er vanalles mogelijk met Easydus, ze kunnen namelijk een workflow inrichten naar aanleiding van specifieke wensen waarbij meerdere personen aan één proces moeten werken. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • Verlofaanvragen;
  • Urenregistratie;
  • Declaratie processen;
  • Schade afhandeling;
  • Kwaliteitsprocessen;
  • Incidenten meldingen;
  • Werkplek inspectie;
  • Taken voor HR onboarding;
  • Inspectie en afhandeling onboarding processen;
  • In- en uitgangscontrole voor transportbedrijven.
Easydus en Bundeling – Bundel je communicatie en automatiseer je bedrijfsprocessen in één applicatie!

Het handige aan de integratie in Bundeling is dat medewerkers geen aparte app meer nodig hebben om een taak af te handelen. Ook kan het berichtenverkeer, bijvoorbeeld een melding van een verlofaanvraag gaan via Bundeling. Je hebt dan geen e-mails meer nodig voor communicatie.

Daarnaast kun je door door de integratie in je workflow ook automatisch informatie meenemen in je proces. Je kunt dan denken aan het automatisch invullen van je naam, achternaam en bankrekeningnummer bij het aanvragen van een declaratie. Deze declaratie kan na goedkeuring dan ook automatisch naar het boekhoudsysteem gestuurd worden met een e-mail en PDF-bijlage.

Staat jouw eigen specifieke proces hierboven niet bij? Neem dan contact op met Bundeling om je specifiek wensen te bespreken.

Kende je ons nog niet? Dit is Bundeling! 

Bundeling is het #1 communicatieplatform voor iedere organisatie. Met ons platform staan jouw medewerkers, businessclub-leden of stakeholders 24/7 met elkaar in contact. Door verschillende functies zoals 1-op-1 chat, group chats, een smoelenboek, nieuwsfeed en slimme label functies blijft jouw organisatie op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. 

Ons motto is niet voor niets: Connect Smarter! Bundeling wil namelijk niets liever dan eindgebruikers op een gebruiksvriendelijke manier bij elkaar bundelen in één platform.  

Meer weten? Lees alles over onze functionaliteiten. 

Easydus & Bundeling – Waarom integreren?  

Easydus & Bundeling hebben beide al een mooi platform van zichzelf. Waarom dan integreren?

Het mooie van deze combinatie is dat je via Bundeling een platform hebt waarmee je in contact staat met al je medewerkers. Deze zien daar de laatste updates van hun organisatie en kunnen berichten sturen en ontvangen, maar ze willen waarschijnlijk ook een declaratie indienen, verlof aanvragen of hun urenregistratie doen. Dat kan mooi met Easydus. Als je dat combineert in één platform heb je een mooie winnende propositie in onze ogen.

 “Vroeger had je bij bedrijven Intranet, je moest hierop inloggen via de computer op het moment dat je deze opstartte. Je kon zo het nieuws zien, je verlof aanvragen, je uren indienen en je salarisstrookje bekijken. Wat we eigenlijk nu doen is vervanging van het intranet door middel van de Bundeling app. De combinatie met Easydus maakt dat je heel specifieke toepassingen in deze app kunt toevoegen.” ~ Cano Coc – Easydus

Het grote voordeel van integreren is dat je als klant geen nieuw platform hoeft aan te schaffen. Dat betekent geen nieuwe instructies, installatie of dergelijke dankzij deze integratie. 

Hoe passen klanten dit toe? 

Met Easydus kun je heel flexibel je eigen proces inrichten. Zo hebben we voor Bakkers Transport een proces opgestart voor de ingang- en uitgangscontrole. Als goederen binnenkomen kunnen we dat checken, daar wordt automatisch een document gegenereerd wat ondertekent kan worden. Zo hoeft er niks geprint of fysiek ondertekend te worden. 

Een ander voorbeeld van deze processen is het aangeven van schade. Via de koppeling van Easydus kunnen chauffeurs snel en gemakkelijk een schadeformulier invullen, wat vervolgens wordt doorgestuurd naar een afdeling die de schade afhandelt. Deze afdeling stuurt hem vervolgens door naar een garage die de schade repareert en dan een terugkoppeling geeft aan de afdeling en de chauffeur. Het formulier voor de schade aanvraag ziet er dan bijvoorbeeld als volgt uit:

Easydus en Bundeling - Bundel je communicatie en automatiseer je bedrijfsprocessen in één applicatie!

Hoe ervaart de eindgebruiker deze samenwerking? 

Voor het maken van deze integratie was het van belang dat de eindgebruiker moeiteloos gebruik kan maken van zowel Easydus als Bundeling. Daarom hebben we de integratie zó gebouwd dat je dat de gebruiker niet merkt dat die wordt omgeleid. Alle berichten en terugkoppeling gebeurt via de Bundeling app. Hierdoor kun je in het menu item van Bundeling ook zien welke verlofaanvragen, schadeformulieren of dergelijke je hebt ingevuld.

Meer weten over Easydus? Bekijk de website. Wil jij ook een slimme integratie in je Bundeling app, of wil je meer weten over ons platform of een demo van Bundeling – Easydus toepassing? Neem dan vandaag nog contact met ons op