Bundeling

Bundeling ook op al je grote schermen?!

Maakt jouw organisatie al gebruik van narrowcasting? Het is vanaf nu namelijk mogelijk om de nieuwsberichten uit je Bundeling platform af te spelen op alle grote schermen in jouw bedrijfspand. Samen met Marketing in Beeld heeft ons team een slimme integratie gebouwd voor onze gezamenlijke klant Alleblas Stukadoors.

Wat is narrowcasting?

Simpel gezegd is narrowcasting het uitzenden van informatie op beeldschermen. Veel bedrijven gebruiken dit om informatie te delen op de beeldschermen in bijvoorbeeld hun bedrijfskantine. Via deze beeldschermen worden dan verschillende ‘slides’ getoond waarop het laatste nieuws in- en rondom de organisatie te lezen is.

Alleblas Stukadoors maakt al een tijdje gebruik van zowel het Bundeling platform als de narrowcasting oplossing van Marketing in Beeld. Dankzij een slimme koppeling worden de nieuwsberichten uit de Bundeling app nu direct gedeeld op alle beeldschermen van Alleblas. Dat scheelt een hoop werk. Zo hoeft er namelijk maar één keer een bericht geschreven en gedeeld te worden en bundelen we jouw interne communicatie pas écht! Inmiddels zijn er al meerdere gezamenlijke klanten die gebruik maken van deze handige integratie.

Benieuwd hoe Bundeling eruitziet op het grote scherm?

Bundeling ook op al je grote schermen?!

Integreer je meest belangrijke tools

Systemen bijhouden staat vast niet hoog op je lijstje met favoriete werkzaamheden. Om het onze klanten makkelijker te maken, hebben we daarom een duidelijke API-documentatie geformuleerd. Hierdoor kun je de meest belangrijke tools eenvoudig integreren binnen je eigen Bundeling platform.

Met de juiste integraties kun je via Bundeling onder andere je verlofaanvragen en planningen regelen, je loonstrookjes inzien en je workflow automatiseren. Marketing in Beeld heeft koppelingen met onder andere Microsoft Power BI, Nitea, Ridder, RealWorks. Hierdoor kun je narrowcasting in verschillende branches effectief inzetten.

Stroomlijn je interne communicatie

Met een combinatie van Bundeling en Marketing in Beeld houd jij je medewerkers op de hoogte van het laatste nieuws, stroomlijn je de interne communicatie en maak je berichten voor iedereen in je organisatie beschikbaar. Via Bundeling op de smartphone van je medewerker en via Marketing in Beeld op je beeldschermen!

Wil jij meer weten over deze slimme integratie? Neem dan contact met ons op of bezoek de website van Marketing in Beeld.