Bundeling

De business community van Pivot Park

Pivot Park is een van de snelst groeiende campussen in Nederland. De campus biedt laboratorium- en kantoorruimten aan startups en scale-ups die zich bezighouden met farmaceutische innovatie. Momenteel huren meer dan 60 bedrijven een ruimte bij Pivot Park en werken er zo’n 650 medewerkers verdeeld over 7 gebouwen.

Pivot Park groeit uit zijn jasje: daarom worden er 2 gebouwen bijgebouwd. Zo kunnen nóg meer bedrijven zich mengen in een groot netwerk waarin farmaceutische ontwikkeling centraal staat. Om deze bedrijven slim met elkaar te verbinden, gebruikt Pivot Park onder andere het communicatieplatform van Bundeling. 

Business community

Met het centrale platform van Bundeling realiseert Pivot Park een besloten business community: een online werkomgeving voor iedereen die aan de campus verbonden is. Eenvoudig te gebruiken via telefoons en desktops. Zo bereiken medewerkers van bedrijven elkaar op een makkelijke manier en wisselen zij kennis uit. Ook gebruikt Pivot Park het community-platform om alle communicatie en processen te bundelen. Betrouwbaar én effectief. En dat bevalt hen goed:

“Voordat we met Bundeling werkten, maakten we gebruik van verschillende mailinglijsten en communicatietools. Dit kostte ontzettend veel tijd en was inefficiënt. Ook konden bedrijven moeilijk met elkaar in contact komen, bijvoorbeeld om kennis te delen. Nu met het platform van Bundeling kan elk bedrijf zelf bepalen welke informatie ze willen delen. Dat werkt een stuk effectiever”, aldus Charlotte Landesbergen, marketing communicatie manager van Pivot Park.

Pivot Park telefoons

Meer dan netwerken

In de community-app van Pivot Park kunnen medewerkers zo veel meer doen dan alleen netwerken. Zo biedt Pivot Park meeting- en conferenceruimtes, maar ook alles om een lab te runnen. Daarnaast verloopt alle communicatie over evenementen voor de community via de app. Medewerkers geven daar zelfs in twee klikken hun lunchbestelling door aan het restaurant!

“Bundeling is een heel belangrijk communicatiemiddel voor ons”, vertelt Charlotte. “We houden bedrijven en hun medewerkers op de hoogte van nieuws en updates. Bedrijven kunnen onderling, in een besloten netwerk, informatie en kennis delen: alle campusinformatie is gewoon te vinden in je broekzak. Ook de statistieken laten zien dat medewerkers vaak gebruikmaken van informatie in de app. Dit biedt bedrijven de kans om te versnellen, te groeien en uit te blinken in de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen.”