Bundeling

Hoe Rumbold 400 HR Professionals verbindt met Bundeling

Rumbold is een kennisdelingsplatform voor HR-professionals. Het is in 2010 opgericht en faciliteert en stimuleert kennisdeling tussen HR-professionals met online en offline evenementen. Momenteel zijn er zo’n 250 organisaties actief binnen Rumbold. De diversiteit aan aangesloten organisaties is groot. Ruim 4 jaar geleden is Rumbold gestart met Bundeling. We spreken met Gert-Jan van Vredendaal, eigenaar van Rumbold. 

Waarom is Rumbold begonnen met een eigen Bundeling app?

“We zochten naar een laagdrempelige en effectieve manier zodat HR-professionals Rumbold en het platform van vakgenoten als verlengstuk van hun werk zouden gaan zien. Al snel dachten we aan een eigen app op de telefoon omdat je het daarmee voor iedereen super toegankelijk maakt. Via het netwerk zijn we met Bundeling in contact gekomen. Een match bleek al snel. Vandaag de dag is de Rumbold app een feit en wordt die dagelijks gebruikt door zo’n 400 HR professionals. Corona, hoe naar dan ook, heeft het gebruik van de app gestimuleerd.” Aldus Gert-Jan

Een kijkje in de Rumbold app

De Rumbold app is een veelzijdig platform geworden. Het invite-only platform is op zo’n manier ingericht dat HR-professionals makkelijk contact kunnen opnemen met elkaar. Zo kunnen de leden bijvoorbeeld een connectie maken, chatberichten sturen en zien wie voor welke organisatie werkzaam is. Daarnaast kunnen leden zich makkelijk aanmelden voor alle evenementen die Rumbold organiseert, zowel online als offline. Bij de meeste evenementen worden er ook nieuwe HR-documenten gegenereerd, deze zijn altijd makkelijk terug te vinden in de Rumbold app. Zo blijft iedere HR-professional altijd op de hoogte.

Naast bovenstaande functionaliteiten zijn er nog meer handige op maat gemaakte functies te vinden in de app, maar een springt er volgens Gert-Jan uit: “Een van de handigste functies en waar we vaak complimenten over krijgen, blijft toch wel de Q&A. Een HR Professional van het ene bedrijf heeft een vraag en zet deze in de app, binnen 5 minuten heb je antwoord van een andere professional van een ander bedrijf. Dat is toch gaaf!”

Hoe kijk je terug naar 4 jaar Bundeling?

De Rumbold app wordt wekelijks zo’n 2000 keer geopend en het overgrote deel van de leden is dagelijks actief. “Mensen volgen de dynamiek op de app. Ik hoor eigenlijk alleen maar positieve geluidenDe doelstelling om van de Rumbold app een laagdrempelig verlengstuk te maken is 100% gelukt!” Aldus Gert-Jan.