Bundeling

Business golfclub The Duke Club

De Duke Club is een exclusieve netwerkclub met een gemengd ledenbestand waar zeer hoge eisen worden gesteld aan tools en diensten. Naast de sleutel tot zakelijk golf biedt The Duke Club haar leden ook een exclusieve netwerkomgeving. De ideale ontmoetingsplek om te ontspannen en samen zaken te doen.

Wat betekend Bundeling voor The Duke Club

De Business-app, zoals The Duke Club haar app noemt, zorgt er in feite voor dat leden elkaar gemakkelijk kunnen vinden, contacten kunnen leggen en persoonlijke en bedrijfsprofielen kunnen bekijken. De app is verankerd in de organisatie en een ‘must have’ voor de leden die zaken willen doen en hun netwerk willen uitbreiden.

‘De gebruiksvriendelijkheid van de app en de manier waarop op een zeer laagdrempelige manier contacten kunnen worden gelegd spreken onze members erg aan.’

Een belangrijk kenmerk is de maatwerk plug-in die het mogelijk maakt om golfstarttijden eenvoudig te reserveren via de app. Ogenschijnlijk eenvoudige maar desalniettemin krachtige functies worden veelvuldig gebruikt. Zo geeft het ‘Attendance’ overzicht bijvoorbeeld inzicht in wie Golf en andere activiteiten gaat bijwonen. Ook de notitiefunctie, een stukje maatwerk speciaal toegevoegd voor The Duke Club, wordt vaak gebruikt als een ‘mental note’ na een rondje golf.

The Duke Club mockup

Waardevolle data en inzicht

De Backoffice van de club gebruikt de app om nieuwe leden aan boord te krijgen. Na het installeren van de app heeft ieder lid direct alle belangrijke bestanden tot zijn beschikking, zowel on- als offline! Daarnaast worden leden met één druk op de knop op de hoogte gehouden van nieuws en activiteiten. Interessante links en andere content worden ook gebundeld in de Business-app. Denk aan links naar; de website, de online nieuwsbrief en relevante golfportals en apps. Gemak dient de mens!

De accountmanagers van The Duke Club gebruiken het Bundeling/Dashboard veelvuldig om inzicht te krijgen in het gebruik van de app en de netwerkactiviteit in het algemeen. Deze data helpen bijvoorbeeld weer bij het indelen van Golf flights en het maken van tafelopstellingen bij evenementen en activiteiten.

‘Go to’ netwerktool voor leden

De Duke Business-app is de ‘go to’ netwerktool voor leden als het gaat om golf en zaken. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface en het gemak waarmee de app kan worden geïnstalleerd, heeft zelfs de meest verstokte digibeet een effectieve netwerktool in handen. De app versterkt het groepsgevoel en de onderlinge verbinding, zodat er snel een contact tot stand komt. Waar golf de grote overeenkomst tussen leden is, is de Duke Business-app de grote verbinder.

De app wordt gebruikt door meer dan 90% van de leden, waarbij elk lid er zijn eigen ding mee doet. Of het nu is als een plek om ‘mental notes’ in op te slaan of om connecties te leggen en zo zijn netwerk uit te breiden. The Duke Club Business-app is een groot succes.

Bekijk het interview met General Manager Marcel Arts

Video afspelen