Bundeling

De voordelen van Bundeling

Wat kan je bedrijf of organisatie met Bundeling bereiken? Wat hebben je medewerkers of het management aan deze communicatie-oplossing? Wat heeft je businessclub, brancheorganisatie of vereniging aan een eigen Bundeling platform? Wat zijn dus de voordelen van Bundeling?

Voordelen header

Bundeling voor je
bedrijf of organisatie

XXL Nutrition
Een succesvolle communicatiestrategie vergroot de medewerkersbetrokkenheid

Je medewerkers vormen het hart van je organisatie. Om succesvol te blijven is een goede onderlinge communicatie tussen individuele medewerkers, vestigingen, afdelingen en teams cruciaal.

 

Goede communicatie brengt mensen samen, versnelt processen en verhoogt de kwaliteit van samenwerken. Betrokken medewerkers zorgen voor een positieve bedrijfscultuur en verdere groei van je organisatie. 

Bundeling bundelt al je communicatiestromen in slechts één platform. Zo heeft iedereen binnen je organisatie alle benodigde documenten en informatie altijd en overal bij de hand via ieder device, zowel on- als offline.

 

Bundeling voorkomt ook dat verschillende teams of afdelingen langs elkaar heen werken en er te weinig overleg of geen afstemming is. Gebruik Bundeling daarnaast ook voor de onboarding van nieuwe medewerkers. Het is de manier om de betrokkenheid van jouw medewerkers te verbeteren en iedereen slimmer met elkaar te verbinden. Alles centraal, veilig en volledig AVG-proof.

Bundeling voor je
businessclub of (branche)vereniging

NCD
Een succesvolle communicatiestrategie verhoogt de ledentevredenheid

Je leden actief en betrokken houden is een enorme uitdaging voor elke club of (branche)vereniging. Het is daarnaast ook nog eens een tijdrovende klus. Met Bundeling kun je de interactie tussen en met je zakelijke leden enorm  stimuleren.

 

Breng je nieuws makkelijk en snel onder de aandacht via pushberichten en maak het je leden nog makkelijker om met elkaar in contact te komen en de interactie daarmee te bevorderen.

 

Het organiseren van bijeenkomsten of events was nog nooit zo eenvoudig. Leden kunnen zich in de app direct aan- of afmelden en zien altijd welke overige leden er aanwezig zijn, zodat ze nog beter voorbereid kunnen gaan netwerken. Daarnaast automatiseer je het gehele uitnodigingsproces met o.a. het automatisch versturen van agendaverzoeken, invulformulieren en e-tickets.

 

Bundeling verbindt je leden altijd en overal, 24/7. 

De voordelen op een rij

Alles overzichtelijk in één centrale app

1-op-1 en groep chats

Op maat voor iedere organisatie

Creëer eenvoudig je eigen community

Volledig in de eigen huisstijl

Privé en zakelijk makkelijk scheiden

Voorkomt eilandcultuur

Veilig en AVG-proof

Snel implementatieproces

Sneller nieuws communiceren

Vergroot medewerkersbetrokkenheid

Altijd en overal op de hoogte

Alle collega's onder één knop

Integreer andere applicaties

In meerdere talen inclusief vertaalfunctie

Creëer nieuwe verdienmodellen

Beschikbaar op ieder device

Interactie via pushberichten

Verbeter de onderlinge samenwerking

Voeg eenvoudig functionaliteiten toe

Creëer eenvoudig groepen

Gebruiksvriendelijk voor iedereen

Overzichtelijk dashboard

Verbind je leden

Meer dan 1000 organisaties kozen al voor Bundeling

Betaalbaar voor iedere organisatie

Bundeling maakt altijd een positieve impact binnen elk bedrijf, organisatie, club of vereniging.   De kosten van Bundeling zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en gekozen functionaliteiten. Hierdoor zijn we voor iedere organisatie dan ook een betaalbare oplossing.

Benieuwd wat Bundeling voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.