Bundeling

‘work hard and play hard daar word ik echt blij van’

Lucas werkt als Customer Success Manager op de verkoopafdeling van Bundeling in Venray. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het klantenbestand van Bundeling en fungeert als aanspreekpunt. We vroegen Lucas om zijn werk te beschrijven, om buitenstaanders een idee te geven van wat er binnen de deuren van Bundeling gebeurt.

Hoe ben je bij Bundeling terechtgekomen?

In voorgaande jaren heb ik twee stages bij Bundeling gelopen. De ene was een meewerkstage en de andere was een afstudeerstage. Beide stages waren sales gerelateerd en vonden plaats vanuit het middelbaar beroepsonderwijs als junior accountmanager. Omdat beide periodes zowel mij als Bundeling goed uitkwamen, hebben we ervoor gekozen om goed contact met elkaar te houden.

Omdat Bundeling als bedrijf bleef uitbreiden en een groter klantenbestand kreeg, zochten ze iemand met ervaring die kon helpen de bestaande relaties te ondersteunen. Dus 1,5 jaar na mijn laatste stage namen ze contact met me op en nodigden me uit voor een gesprek. Dit was natuurlijk geen moeilijke keuze voor mij na mijn leuke stageperiodes.

Wat houdt het werk als Customer success manager in?

Samen met mijn collega’s van de afdeling Customer Success zijn wij verantwoordelijk voor het onderhouden van het huidige klantenbestand van Bundeling. Samen zorgen we ervoor dat de merkapplicatie van elke klant optimaal wordt gebruikt en dat klanten met hun vragen bij ons terechtkomen. Daarnaast communiceren we voortdurend strategieën en ideeën naar de klanten, om het gebruik van de app naar het hoogst mogelijke niveau te brengen.

Hoe ziet je dag eruit?

Eerst begin ik de dag met een praatje met mijn collega’s onder het genot van een kop koffie om bij te praten. Daarna ga ik aan de slag met de portfolio van mijn klanten om het gebruik van hun app te evalueren. Dit gebeurt door middel van een videogesprek of, indien mogelijk, een fysieke afspraak.

Met een videogesprek kan ik gemakkelijk vijf vergaderingen achter elkaar plannen. Natuurlijk blijf ik een echt mensen-mens en ga ik graag bij mensen op bezoek, zodat ik meer persoonlijk contact met de klant kan hebben. Dit geeft zowel mij als de klant vaak een fijner gevoel om samen te werken. Daarnaast bied ik waar nodig ondersteuning aan onze verkoopafdeling, zodat onze potentiële klanten ook een face to face hebben met hun relatiebeheerder. Tot slot sluit ik de dag meestal af met een potje tafeltennis met mijn collega’s of het nuttigen van een drankje op vrijdagmiddag.

Waar haal jij je energie vandaan?

Mijn energie haal ik vooral uit het bevorderen van de klantrelatie en het contact met onze gerespecteerde klanten, zoals Ajax, PSV, Ballast Nedam of een van de vele andere grote namen die we al als klant hebben. In deze functie krijg je echt heel veel mooie plekken te zien, hoe gaaf is het om voor je werk ineens midden in het Philips Stadion te staan. Wat ik ook heel gaaf vind is dat Bundeling een super innovatief product aanbiedt dat constant in ontwikkeling is, zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en blijven we er bovenop zitten.

Spreekt het verhaal van Lucas je aan? Kijk eens bij onze vacatures en wie weet ga jij dit ook meemaken!