Bundeling

Til je vereniging naar een hoger niveau met een club app

Ben je op zoek naar een manier om je vereniging beter te laten functioneren, groeien en bloeien? Wil je je leden meer betrekken bij de club en met elkaar in contact brengen? Dan is de club app van Bundeling iets voor jou! De club app van Bundeling is een communicatieplatform dat speciaal is ontworpen voor verenigingen. Met de club app heb je alle communicatie overzichtelijk in één centrale app. Nieuwsgierig? Lees dan verder voor meer informatie.

Mockup splash + menu Bundeling

Ontdek hoe je beter communiceert, netwerkt en innoveert met de club app van Bundeling.

De club app van Bundeling is meer dan een communicatieplatform. Het is een slimme tool om je vereniging naar een hoger niveau te tillen. Met de club app kun je informatie, interactie, feedback, ideeën, projecten, evenementen, enquêtes, polls en nog veel meer delen en beheren. Je kunt ook je belangrijke applicaties integreren, je processen verbeteren en je samenwerking versterken. Een betere communicatie vergroot de betrokkenheid van je leden.

Functionaliteit Nieuws

Waarom een club app?

De alles in één oplossing voor communicatie

Met de club app van Bundeling kun je makkelijk documenten, formulieren en processen met leden delen. Integreer handige platformen zoals ticketsysteem. Zo wordt Bundeling de centrale hub voor alle communicatie binnen jouw vereniging.

Overal bereikbaar, waar je ook naartoe gaat

De club app houd je altijd en overal op de hoogte van wat er speelt binnen je vereniging. Of het nu gaat om groep chats, 1-op-1 chats of nieuwsberichten; de interne communicatie wordt een stuk eenvoudiger.

Veiligheid boven alles

Jullie privacy is voor ons van groot belang. Daarom zorgen we ervoor dat jullie data en die van je leden veilig zijn met de nieuwste beveiligingstechnieken.

Onze voordelen

Document
Functionaliteit activiteiten
Functionaliteit Smoelenboek

Functies die het makkelijk maken

Beheer je taken met gemak

De club app van Bundeling maakt het je gemakkelijk met een overzichtelijk dashboard. Je kunt eenvoudig activiteiten organiseren, nieuws delen of polls uitzetten om de mening van je leden te peilen. Dankzij de notificaties missen je leden niets van de laatste ontwikkelingen.

Communicatieplatform voor iedereen

De club app voor verenigingen kun je helemaal zelf inrichten. Je kunt de app aanpassen aan je eigen stijl en voorkeuren, zodat je leden de app makkelijk kunnen gebruiken. Zo creëer je een modern en eenvoudig platform voor communicatie.

Eén digitaal platform voor alles

Met de club app kun je relevante webpagina’s koppelen, handige formulieren beschikbaar stellen en je eigen PDF-documenten uploaden. Zo heb je alles digitaal en overzichtelijk bij elkaar.

Meer dan 1000 organisaties kozen al voor Bundeling

Ga voor een slimmere manier van netwerken

Bundeling zorgt voor meer samenwerking en verbinding in elke soort organisatie, of het nu gaat om een bedrijf, businessclub of vereniging. We bieden voor elke organisatie een passende oplossing.

Wil je weten wat Bundeling voor jouw vereniging kan betekenen? Vraag dan nu een gratis demo aan.