Bundeling

De communicatie app voor jouw succes!

Ontdek de kracht van onze communicatie app, speciaal ontworpen om de communicatie binnen bedrijven te optimaliseren. Met de alles in één app verbeter je niet alleen de interne communicatie, maar ook de algehele productiviteit en tevredenheid van je team.

Mockup splash + menu Bundeling

Communicatie app als middelpunt in jouw organisatie

Onze communicatie app staat centraal in het verbinden van teams, ongeacht hun locatie. Het biedt een gestroomlijnde, veilige en efficiënte manier om informatie te delen, samen te werken aan projecten en de betrokkenheid binnen je organisatie te verhogen. De app is gemakkelijk te integreren met bestaande systemen en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Functionaliteit Nieuws

Waarom een communicatie app?

Dé centrale communicatiehub

Met de communicatie app heb je alle communicatie overzichtelijk gebundeld in één centrale app, die beschikbaar is op elk apparaat. Je kunt eenvoudig berichten versturen, documenten delen, formulieren invullen, processen digitaliseren, applicaties integreren en nog veel meer. Zo wordt communicatie niet alleen makkelijker, maar ook effectiever.

Samenwerking op afstand

Bundeling is meer dan een tool. Het is een manier om de samenwerking, de betrokkenheid en de tevredenheid binnen jouw organisatie te vergroten. Met Bundeling kun je je teamleden, klanten en partners beter leren kennen. Je kunt feedback geven en ontvangen, ideeën uitwisselen, successen vieren en problemen oplossen. Zo creëer je een sterke en duurzame relatie met iedereen die belangrijk is voor jouw organisatie.

Veilig en betrouwbaar

De communicatie app is veilig en betrouwbaar. Jouw data en die van je gebruikers zijn beschermd met een geavanceerde beveiliging, die voldoet aan de AVG-normen. Je kunt ook zelf bepalen wie toegang heeft tot welke informatie en functies. Zo heb je altijd de volledige controle over jouw communicatie app.

Onze voordelen

Document
Functionaliteit activiteiten
Functionaliteit Smoelenboek

Functies die jouw organisatie transformeren

Eenvoudig berichten versturen
Houd iedereen op de hoogte van het laatste nieuws, de belangrijkste updates en de leukste activiteiten via de Bundeling app. Maak groep chats of stuur 1-op-1 chats naar je collega’s. Deel eenvoudig foto’s, video’s of documenten. Zo sta je 24/7 in contact met elkaar en. Houd je privé en zakelijk gescheiden.

Handig documenten delen
Deel eenvoudig documenten, formulieren en processen met al je medewerkers. Upload eigen PDF-documenten, maak handige formulieren en integreer belangrijke bedrijfsapplicaties naar de app. Zo heb je alles digitaal en gebundeld, en kun je je gebruikers snel en gemakkelijk voorzien van de informatie die ze nodig hebben.

Slim applicaties integreren
Integreer je bestaande applicaties met Bundeling en maak gebruik van de voordelen van beide platformen. Koppel je CRM- en HRM-systeem, loonadministratiesysteem en webpagina’s en social media aan de app. Zo kun je je bedrijfsprocessen optimaliseren en digitaliseren.

Meer dan 1000 organisaties kozen al voor Bundeling

Stap nu over op slimmer communiceren

Het is tijd om de manier waarop jij en je organisatie communiceren te transformeren. Probeer de Bundeling communicatie app en ervaar de voordelen van echte verbinding binnen jouw organisatie.

Samen werken aan een succesvolle organisatie was nog nooit zo eenvoudig en veilig. Bundeling creëert een positieve impact binnen elke organisatie. Benieuwd wat Bundeling voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis demo aan.