Bundeling

Creëer je eigen community app

Met Bundeling verbind je jouw personeel via één centrale community app. Waar ze ook zijn, ze blijven altijd in contact. Bundeling is niet zomaar een communicatieplatform; het is de sleutel tot een betrokken en goed geïnformeerd team.

Mockup splash + menu Bundeling

Eenvoudig communiceren met een community app

Onze community app helpt je personeel om verbonden te blijven in een wereld die snel verandert. De app is makkelijk te gebruiken en bevordert de onderlinge band tussen je medewerkers. Zo verbeter je de betrokkenheid, de interne communicatie en de klanttevredenheid.

Bundeling illustration affordable for every organisation

Waarom een community app?

Dé centrale communicatiehub

Met de community app deel je documenten, formulieren en processen met je collega’s. Je kunt ook bestaande platformen integreren met een paar klikken. Zo wordt Bundeling de centrale communicatiehub van jouw organisatie.

Altijd verbonden, waar je ook gaat

Met onze community app kun je gemakkelijk en snel communiceren met al je collega’s. Maak groep chats met verschillende afdelingen of locaties, stuur 1-op-1 berichten naar je collega’s of deel belangrijk nieuws. Onze app maakt de interne communicatie een stuk efficiënter.

Veiligheid eerst

De gegevens van jou en je collega’s zijn zeer waardevol. Daarom zorgen we voor een optimale bescherming van jullie privacy met geavanceerde beveiliging, zodat jullie ongestoord kunnen werken.

Onze voordelen

Document
AVG-proof
Safety first

Functies die jouw werkdag transformeren

Bespaar tijd
Onze community app is ontworpen met de beheerder in gedachten. Zo hoef je niet meer op allemaal verschillende plekken belangrijk nieuws te delen, maar stuur je één bericht via de app en je bereikt alle medewerkers.

Gebruiksvriendelijk communicatieplatform

De app is volledig aanpasbaar aan je eigen wensen en voorkeuren. Je kunt met labels afdelingen, locaties of teams segmenteren en bepalen wat ze wel of niet te zien krijgen. Zo personaliseer je de app voor je medewerkers en dat zorgt voor een prettige gebruikservaring. Je creëert zo je eigen moderne en gebruiksvriendelijke interne communicatieplatform.

Alles in één digitale bundel

De community app kun je koppelen aan relevante webpagina’s. Je kan ook handige formulieren beschikbaar maken en pdf-bestanden uploaden. Zo maak je alles digitaal en gebundeld.

Meer dan 1000 organisaties kozen al voor Bundeling

Schakel nu over naar efficiënter werken

Het is tijd om je huidige manier van werken te veranderen in de nieuwe manier van werken met de community app. Met de community app kun je vandaag nog de voordelen ervaren van echte verbinding binnen je organisatie.

Bundeling maakt het eenvoudig en veilig om een hecht team te vormen. Met Bundeling heb je altijd een positieve invloed op elke organisatie. Jouw team krijgt het beste van het beste – en dat is precies wat wij bieden. Ben je benieuwd wat Bundeling voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan nu een gratis demo aan zonder verplichtingen.