Bundeling

Bundel je organisatie met een interne communicatie app

De interne communicatie app van Bundeling optimaliseert de verbinding met jouw medewerkers. Met deze app kun je alle informatie en communicatie op één plek vinden en delen. Zo kun je jouw medewerkers altijd bereiken, waar ze ook zijn. Wil je weten hoe je de interne communicatie binnen jouw bedrijf kunt verbeteren? Lees dan verder voor meer informatie over de interne communicatie middelen die Bundeling biedt.

Mockup splash + menu Bundeling

De interne communicatie app die niet mag ontbreken in jouw organisatie

Online communiceren is tegenwoordig de norm, maar er zijn zoveel verschillende communicatie apps. Hoe handig zou het zijn als je alles in één app kon regelen? Met de interne communicatie app van Bundeling heb je dat voor elkaar. Deze app is gebruiksvriendelijk en verbind je team op een slimme manier. Zo verbeter je de interne communicatie binnen je bedrijf, vergroot je de betrokkenheid van je medewerkers en maak je tevreden klanten.

Bundeling illustration affordable for every organisation

Waarom een interne communicatie app?

De centrale communicatie app

Met de interne communicatie app deel je eenvoudig documenten, formulieren en processen en integreer je bestaande platformen makkelijk. Op deze manier wordt de app voor interne communicatie een centrale plek.

Directe verbinding, op elke locatie

Met de interne communicatie app kun je gemakkelijk en snel communiceren met al je collega’s. Of je nu een direct bericht wilt sturen naar één collega of een groepschat wilt starten; onze app maakt de interne communicatie een stuk efficiënter.

Veiligheid als hoogste prioriteit

De gegevens van jou en je collega’s zijn van groot belang. Wij zorgen voor een geavanceerde beveiliging om jullie privacy te beschermen. Zo kunnen jullie zorgeloos werken.

Onze voordelen

Document
AVG-proof
Safety first

Functies die je werkdag compleet transformeren

Eenvoudig taakmanagement

Het dashboard van de interne communicatie app geeft je de mogelijkheid om makkelijk nieuwsberichten in te plannen, gebruikers toe te voegen en activiteiten te delen. Je kunt ze eenvoudig bijwerken en verplaatsen naar de juiste plek. Met notificaties missen je collega’s nooit meer een update. Zo blijven ze altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Toegankelijk communicatieplatform

De interne communicatie app is helemaal naar wens in te richten, zodat jij en je medewerkers er eenvoudig mee kunnen werken. Zo creëer jij je eigen toegankelijke communicatieplatform.

Alles in één digitale bundel

Koppel de app voor interne communicatie aan relevante webpagina’s, zodat je snel informatie kunt delen en raadplegen. Maak ook handige formulieren beschikbaar die je gemakkelijk kunt invullen en versturen. Upload ten slotte je eigen PDF-documenten, zodat je alle belangrijke documenten in één digitale bundel hebt.

Meer dan 1000 organisaties kozen al voor Bundeling

Begin nu met intelligenter werken

Verander je manier van werken met Bundeling. De interne communicatie app zorgt voor echte verbinding binnen jouw team en organisatie. Probeer het vandaag nog en ervaar het verschil.

Samen werken aan een verbonden team was nog nooit zo eenvoudig en veilig. Een positieve impact heeft Bundeling altijd binnen bedrijven, jouw team verdient het beste en dat is precies wat wij bieden. Wil jij weten wat Bundeling voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een gratis demo aan.