Bundeling

Intranet voor jouw organisatie

Wil je de interne en externe communicatie van je organisatie verbeteren en optimaliseren? Dan is een intranet app van Bundeling de oplossing voor jou. Met Bundeling heb je alle communicatie overzichtelijk in één centrale app, die je volledig kunt aanpassen aan je eigen huisstijl en wensen. Of je nu bij een bedrijf, vereniging of sportclub werkt, Bundeling biedt een intranet op maat voor elke organisatie.

Mockup splash + menu Bundeling

Bereik je collega's makkelijk met een intranet app

Onze intranet app zorgt ervoor dat je organisatie altijd verbonden is. Het is een gebruiksvriendelijke app die ook de band tussen je collega’s versterkt. Betere communicatie leidt tot meer betrokkenheid en productiviteit van je medewerkers en dat resulteert in meer tevredenheid bij je klanten en stakeholders.

Bundeling illustration affordable for every organisation

Waarom een intranet app?

Centraal communicatieplatform

Je kunt gemakkelijk documenten, formulieren en processen delen en bestaande bedrijfsapplicaties koppelen of integreren. Zo maak je van Bundeling dé centrale communicatiehub van jouw organisatie.

Altijd en overal verbinding

Met onze app kun je met één druk op de knop direct communiceren met al je collega’s. Groep chats, 1-op-1 chat, nieuws, polls; de interne communicatie wordt een stuk eenvoudiger. Daarnaast is er ruimte voor interactie met de medewerkers.

Veiligheid en privacy

Jouw data en die van je collega’s zijn heel belangrijk. Daarom zorgen wij voor de bescherming van jullie privacy met geavanceerde beveiliging, zodat jullie met een gerust hart kunnen werken.

Onze voordelen

Document
AVG-proof
Safety first

Functies die jouw werkdag veranderen

Bespaar tijd

Onze intranet app is ontworpen met de beheerder in gedachten. Dankzij intuïtieve functionaliteiten kunnen beheerders snel en efficiënt het communicatiekanaal beheren. Zo deel je belangrijk nieuws naar alle collega’s in een handomdraai. Er blijft meer tijd over voor strategische planning en waardevolle betrokkenheid bij je medewerkers.

Laagdrempelig communicatieplatform

Je kunt de app helemaal naar jouw wensen inrichten, zodat al je collega’s de app makkelijk kunnen gebruiken. Zo creëer je zelf je eigen moderne en laagdrempelige interne communicatieplatform.

Digitaal bundelen

Integreer handige webpagina’s, formulieren en documenten in de intranet app. Zo heb je alles digitaal en gebundeld.

Meer dan 1000 organisaties kozen al voor Bundeling

Wat zijn de kosten voor een intranet app?

Wil je weten wat de kosten zijn voor een intranet app voor jouw organisatie? Dan kun je bij Bundeling een offerte aanvragen. Onze offerte is een vrijblijvende prijsopgave die gebaseerd is op de gewenste functionaliteiten van de intranet app. Zo krijg je een duidelijk beeld van de kosten en de mogelijkheden van een intranet app voor jouw organisatie.

Bundeling intranet app

Ervaar het zelf met ons intranet app

Stap over op een slimmere manier van werken met Bundeling. Onze intranet app transformeert de manier waarop jij en je team communiceren en samenwerken. Verhoog de betrokkenheid en efficiëntie binnen je organisatie met een intranet op maat. Vraag een gratis demo aan en ontdek zelf de voordelen van een geïntegreerd intranet.