Bundeling

“Bundeling denkt ook écht actief met ons mee”

Mijn naam is Isabelle Rijk, ik werk bij N.E.C. als Sales Manager. Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor de commerciële begroting van onze businessclub. Deze club bestaat uit 450 bedrijven die allemaal gebruikmaken van de Bundeling app. Sinds kort zijn we met onze interne communicatie volledig overgegaan naar Bundeling.

Wanneer hebben jullie die overgang gemaakt?

Sinds de zomer van 2023 communiceren we alleen nog via Bundeling met onze clubleden. Dat was voor sommigen wel even wennen. We gebruikten de app al een tijdje, maar bleven ook mails naar onze leden sturen. Hierdoor waren er leden die nog altijd geen gebruik van de app maakten.

Als je mails blijft sturen met dezelfde informatie die je in de app plaatst, push je leden niet om van het platform gebruik te maken. Nu we volledig zijn overgestapt op Bundeling is de communicatie voor iedereen makkelijker, je hebt je telefoon altijd op zak namelijk. 

Naast de communicatie hebben we trouwens ook onze wedstrijdtickets en het aanmelden voor evenementen geregeld via de app. Dat werkt gelukkig goed, dat zorgt er ook voor dat je leden snel meekrijgt.

Waar zetten jullie het platform nog meer voor in?

We organiseren al onze evenementen via het Bundeling platform. Mensen melden zich aan via de app en vullen het vragenformulier in, zodat we alle benodigde informatie uit de app kunnen halen. We zijn op dit moment bezig het platform nog breder in te zetten.

Wat we sinds dit seizoen ingevoerd hebben is de Man of the Match. Businessleden kunnen 2x per wedstrijd stemmen op Man of the Match, in de 60e en 80e minuut. Na afloop van de wedstrijd presenteren we de resultaten op het platform.

Verder maken we gebruik van de ‘vraag en aanbod’ functie. Bedrijven plaatsen daar aanbiedingen en kunnen oproepen doen voor specifieke diensten. Een van onze leden, Kerstpakketten.com biedt bijvoorbeeld alle andere leden in de businessclub een gereduceerd tarief voor de inkoop van kerstpakketten.

Zijn er specifieke functies die jullie veel gebruiken

De persoonlijke informatiepagina’s worden veel gebruikt. Bedrijven kunnen elkaar hier opzoeken en een connectie maken. Daarnaast maken onze leden veel gebruik van de 1-op-1 chatfunctie en het nieuws natuurlijk!

Wat voor nieuwsberichten plaatsen jullie dan

Dat is vrij breed. We plaatsen van alles, bijvoorbeeld updates rondom de wedstrijd of aankondigingen over nieuwe evenementen. Wat ook heel belangrijk is, zijn de voorstelrondjes van nieuwe leden in de app. Dat doen we altijd met een foto en een stukje tekst over zijn of haar bedrijf. Die berichten worden door onze leden altijd enorm gewaardeerd.

Hoe zou je jullie ervaring met Bundeling omschrijven?

Heel positief. Bundeling denkt ook écht actief met ons mee. De hulp die we krijgen en het contact dat we met jullie hebben is super persoonlijk. Ik heb het gevoel dat we met elke vraag bij Bundeling terecht kunnen. Wat we ook waarderen is hoe jullie actief aan de slag gaan met nieuwe ontwikkelingen. Bundeling is voor ons gewoon een perfect communicatiemiddel. We zijn oprecht heel positief.