Bundeling

“De Bundeling app is handig en we krijgen van collega’s veel positieve reacties”

Kun je wat over jezelf en Woongelofelijk van Donzel vertellen?

Mijn naam is Jolein Bloemen en ik ben inmiddels 4 jaar werkzaam als business innovator binnen de marketingafdeling van Woongelofelijk van Donzel. Woongelofelijk van Donzel is een woonwinkel van 12.000 m2 met 55 medewerkers, gevestigd op de industrielaan in Uden.

Hoe zijn jullie voor het eerst in contact gekomen met Bundeling?

Naar aanleiding van een onderzoek onder onze medewerkers kwamen we tot de conclusie dat onze interne communicatie beter kon. Vanuit mijn netwerk sprak ik toen iemand die mij de Bundeling app liet zien. Hij was erg over Bundeling te spreken en toen ik de app zag werd ik ook enthousiast. Het was eigenlijk precies waar we naar op zoek waren. Vrij snel daarna heb ik een afspraak gemaakt en kreeg ik een demo waarin alle functies en mogelijkheden van de app werden uitgelegd. Deze demo gaf heel duidelijk de mogelijkheden en opties van het Bundeling platform weer. We hadden van tevoren al een wensenlijst geformuleerd en tijdens de demo werd duidelijk dat de mogelijkheden van het Bundeling platform goed overeen kwamen met onze wensen.

Hoe is het implementatieproces verlopen?

Heel soepel eigenlijk. Het ging zelfs een stuk sneller dan verwacht. Uiteindelijk zijn we binnen 2 weken na het officiële akkoord al live gegaan. Het leuke is dat wij er intern ook aandacht aan hebben besteed. Zo hebben we de Bundeling app gelanceerd met een teasercampagne. Een dag voordat we live gingen zijn we lekker gaan wildplakken achter de schermen. Het bleek nog lastig om het woord ‘app’ op de puntjes van de rijmpjes in te vullen. Er werd genoeg gespeculeerd en dat is alleen maar goed!

Hoe ervaren jullie Bundeling tot dusver?

We zijn er heel positief over. De Bundeling app is handig en we krijgen van het personeel veel positieve reacties. Zo plannen we evenementen als een maandelijkse lunch nu via de app zodat medewerkers zich kunnen aanmelden en de organisator makkelijk kan zien op hoeveel personen die moet rekenen.

Welke tip zouden jullie andere organisaties meegeven?

Probeer de app vooral ook leuk en luchtig te houden. Om de zomer én app in te luiden, hebben we dit natuurlijk vergezeld met een cadeautje. In de app hebben we een oproep gedaan om op de vakantiebestemming een foto te delen met Happy Socks. Dit zorgde voor leuke gesprekken in de kantine.