Bundeling

Je businessclub 24/7 in je broekzak

Bundeling biedt alle slimme tools die een moderne business community nodig heeft. Verbind je community AVG-proof en in de eigen huisstijl.

Creëer eenvoudig je eigen community​

Sneller nieuws communiceren​

Organiseer events in een handomdraai

Verbind je business community

Segmenteer berichtgeving

Creëer nieuwe verdienmodellen

Organiseer events in een handomdraai

Het organiseren van bijeenkomsten of events was nog nooit zo eenvoudig. Leden kunnen zich in de app direct aan- of afmelden en zien altijd welke overige leden er aanwezig zijn, zodat ze nog beter voorbereid kunnen gaan netwerken. Daarnaast automatiseer je het gehele uitnodigingsproces met o.a. het automatisch versturen van agendaverzoeken, invulformulieren en e-tickets.

Versterk interactie en betrokkenheid

Met de Bundeling-app blijven alle businessleden op de hoogte van wat er speelt in en rondom je club. Iedereen kan elkaar makkelijk vinden en contact opnemen. Altijd in verbinding dus, ook als je niet bij een wedstrijd of event aanwezig bent.

Meer dan 1000 organisaties kozen al voor Bundeling

Waarom een businessclub app?

Onze klanten en hun sponsoren vertellen graag over het voordeel van een eigen Bundeling app.

Royal Antwerp FC

Tom Aerts 
B2B Relations & Sales

Video afspelen

Functionaliteiten op een rij

Bundeling verbindt mensen en teams binnen je organisatie.
Alles op één plek en via ieder device. Beter, sneller en slimmer samenwerken? Eenvoudig bestanden koppelen en bedrijfsapplicaties integreren? Bundeling maakt het mogelijk!

Hier vind je een overzicht van alle functionaliteiten.

Smoelenboek

Hier kunnen leden eenvoudig elkaars profielen vinden, connecties maken en leden aan
elkaar introduceren. Iedereen is in te delen in verschillende groepen en/of organisaties. Indien gewenst krijgen leden automatisch een melding bij een jarige.

1-op-1 chat

Hier kunnen alle leden met elkaar chatten in de look & feel van de organisatie. Deze chat is volledig AVG-proof.

Nieuws

De mogelijkheid om belangrijk nieuws in te plannen of direct te publiceren (inclusief push notificaties). De nieuwsberichten zijn te segmenteren zodat niet iedereen dezelfde berichten ziet. Kies zelf of je ‘likes’ of ‘reacties’ toestaat.

Activiteiten

Plan je activiteiten in Bundeling en de leden kunnen zich makkelijk aanmelden via Bundeling. Krijg live overzichten van de aanmeldingen en exporteer eenvoudig de gastenlijsten.

E-Tickets

Genereer e-tickets in Bundeling en gebruik de ticketscanner om de tickets te valideren.

Prikbord

Het ouderwetse prikbord in een nieuw jasje. Een multi inzetbare tool waarin de leden zelf berichten kunnen plaatsen. Deze tool wordt bij veel klanten ingezet als ‘vraag en aanbod’ platform of ‘social channel’.

Groep Chats

Maak chat groepen aan en bepaal wie toegang heeft tot welke groep. Deel bestanden op zowel individueel- als groepsniveau.

Formulieren

Stel eenvoudig formulieren samen en voeg deze toe in het hoofdmenu, bij nieuwsberichten of bij activiteiten.

Webversie

Gebruik alle Bundeling functionaliteiten zoals je ze in de app gewend bent, maar dan via de browser op je desktop of laptop.

Sport

Voeg wedstrijden toe in jouw Bundeling platform en activeer je sport-community. Met aanmeldmogelijkheden, livescores en andere leuke tools.

Social Share

Maak van je leden ambassadeurs en maak het mogelijk om bepaalde nieuwsberichten te delen op social media. Denk bijvoorbeeld aan het maximaal verspreiden belangrijke informatie.

AppCMS

De populairste plugin van Bundeling. Met deze drag & drop tool kun je eenvoudig je eigen Bundeling platform inrichten. Maak nieuwe (sub) menu’s, integreer websites, voeg bestanden toe en bepaal wie wat mag zien.

Polls

Peil de mening van je leden met korte vragen en betrek ze nog meer bij de businessclub.

Met ons eigen ontwikkelde ‘DataLink’ kunnen we data ophalen vanuit iedere applicatie die API mogelijkheden heeft en verwerken in jouw Bundeling platform.

API

Met onze API kun je data ophalen en verzenden naar jouw Bundeling platform. Hierdoor kan Bundeling met jouw favoriete systeem communiceren.

Contact

Benieuwd wat Bundeling voor jouw organisatie kan betekenen?
Vul het contactformulier in en we nemen direct contact met je op!