Bundeling

New Feature: Taggen & Reageren

Vanaf nu kun je platformgebruikers taggen, reageren op andere reacties en Bundeling ook in het Grieks gebruiken.

Tagging

Je kent het misschien wel van social media. Als je iemand iets wilt laten zien, tag je degene in een bericht of reactie. De ander krijgt daar dan een melding van: zo breng je dus meteen iets onder de aandacht. Dat is ook iets voor Bundeling, dachten wij. Daarom kun je nu iedere gebruiker uit jouw Bundeling-platform taggen in reacties. Handig toch?

Dat werkt zo: je typt een apenstaartje (@) gevolgd door de naam van de gewenste persoon. Er verschijnt dan een venstertje met opties. Kies daaruit de juiste persoon door erop te klikken en maak je bericht verder af. Bericht geplaatst? Dan krijgt de gebruiker die je hebt getagd een melding.

Replying

Reageren op nieuwsberichten kon natuurlijk al, maar nu kun je ook op reacties reageren. Hiermee creëer je beter overzicht en stimuleer je nog meer interactie in Bundeling.

Onder elke reactie staat voortaan een ‘beantwoorden’-knop: klik hierop om te reageren op een reactie. De andere persoon wordt dan automatisch in je bericht getagd, waardoor degene een melding krijgt. Je kunt er ook voor kiezen om de tag weg te laten. Je reageert dan evengoed onder het bericht, maar de gebruiker zal geen melding ontvangen.  

We zijn benieuwd wat jullie van deze nieuwe interactievere Bundeling vinden!