Bundeling

Houd je leden betrokken

Actief en effectief communiceren met je leden? Dat kan met Bundeling. Alle communicatie binnen je organisatie slim geregeld in één platform. AVG-proof en helemaal in je eigen huisstijl.

Het organiseren van bijeenkomsten of events was nog nooit zo eenvoudig. Leden kunnen zich in de app direct aan- of afmelden en zien altijd welke overige leden er aanwezig zijn, zodat ze nog beter voorbereid kunnen gaan netwerken. Daarnaast automatiseer je het gehele uitnodigingsproces met o.a. het automatisch versturen van agendaverzoeken, invulformulieren en e-tickets.

Rumbold + Rotary

Alles overzichtelijk in één centrale app

Beschikbaar op ieder device​

Verbind je leden

Veilig en AVG-proof

Altijd en overal op de hoogte​

1-op-1 en groep chats​

AAS

Alle benodigde informatie in één app

Alle gedigitaliseerde kennis, informatie en communicatie zit gewoon in je broekzak. Altijd bij de hand op het juiste moment. Of het nu gaat om kennisdeling, activiteiten of marktonderzoek. 

1-op-1- of groepchats

Met de Bundeling-app blijven al je leden op de hoogte van wat er speelt in jouw branche. Gewoon eenvoudig vanaf hun mobiele telefoon. Iedereen is altijd met elkaar in verbinding. Zo vergroot je de interactie en de betrokkenheid.

HorecaBrains

Meer dan 1000 organisaties kozen al voor Bundeling

VASS Nederland brengt autobedrijven en leveranciers samen met Bundeling.

Mirjam van der Rijt
Eigenaresse

Video afspelen

Functionaliteiten op een rij

Bundeling verbindt mensen en teams binnen je organisatie.
Alles op één plek en via ieder device. Beter, sneller en slimmer samenwerken? Eenvoudig bestanden koppelen en bedrijfsapplicaties integreren? Bundeling maakt het mogelijk!

Hier vind je een overzicht van alle functionaliteiten.

Smoelenboek

Hier kunnen leden eenvoudig elkaars profielen vinden, connecties maken en leden aan
elkaar introduceren. Iedereen is in te delen in verschillende groepen en/of organisaties. Indien gewenst krijgen leden automatisch een melding bij een jarige.

1-op-1 chat

Hier kunnen alle leden met elkaar chatten in de look & feel van de organisatie. Deze chat is volledig AVG-proof.

Nieuws

De mogelijkheid om belangrijk nieuws in te plannen of direct te publiceren (inclusief push notificaties). De nieuwsberichten zijn te segmenteren zodat niet iedereen dezelfde berichten ziet. Kies zelf of je ‘likes’ of ‘reacties’ toestaat.

Activiteiten

Plan je activiteiten in Bundeling en de leden kunnen zich makkelijk aanmelden via Bundeling. Krijg live overzichten van de aanmeldingen en exporteer eenvoudig de gastenlijsten.

E-Tickets

Genereer e-tickets in Bundeling en gebruik de ticketscanner om de tickets te valideren.

Prikbord

Het ouderwetse prikbord in een nieuw jasje. Een multi inzetbare tool waarin de leden zelf berichten kunnen plaatsen. Deze tool wordt bij veel klanten ingezet als ‘vraag en aanbod’ platform of ‘social channel’.

Groep Chats

Maak chat groepen aan en bepaal wie toegang heeft tot welke groep. Deel bestanden op zowel individueel- als groepsniveau.

Formulieren

Stel eenvoudig formulieren samen en voeg deze toe in het hoofdmenu, bij nieuwsberichten of bij activiteiten.

Webversie

Gebruik alle Bundeling functionaliteiten zoals je ze in de app gewend bent, maar dan via de browser op je desktop of laptop.

Social Share

Maak van je leden ambassadeurs en maak het mogelijk om bepaalde nieuwsberichten te delen op social media. Denk bijvoorbeeld aan het maximaal verspreiden belangrijke informatie.

AppCMS

De populairste plugin van Bundeling. Met deze drag & drop tool kun je eenvoudig je eigen Bundeling platform inrichten. Maak nieuwe (sub) menu’s, integreer websites, voeg bestanden toe en bepaal wie wat mag zien.

Polls

Peil de mening van je leden met korte vragen en betrek ze nog meer bij de businessclub.

Met ons eigen ontwikkelde ‘DataLink’ kunnen we data ophalen vanuit iedere applicatie die API mogelijkheden heeft en verwerken in jouw Bundeling platform.

API

Met onze API kun je data ophalen en verzenden naar jouw Bundeling platform. Hierdoor kan Bundeling met jouw favoriete systeem communiceren.

Contact

Benieuwd wat Bundeling voor jouw organisatie kan betekenen?
Vul het contactformulier in en we nemen direct contact met je op!