Bundeling

Oplossingen

We horen vaak terug dat het ouderwetse intranet in combinatie met e-mail, prikborden en WhatsApp niet meer aansluit bij de wensen van medewerkers, klanten of leden. Een communicatieplatform is echter wel noodzakelijk om iedereen op een interactieve manier te informeren en te laten communiceren, ongeacht locatie of tijdstip. 

Bundeling maakt op alle niveaus en op elk moment betere en efficiëntere communicatie mogelijk binnen jouw organisatie.

Cr8las

Intranet: next level!

Je gehele organisatie en communicatie centraliseren in één gebruiksvriendelijk platform, passend bij de wensen en processen van jouw organisatie? Dat is wat we graag voor je willen realiseren. 

Een eigen Bundeling platform stelt je namelijk eenvoudig in staat om je medewerkers nog beter te ondersteunen en de medewerkersbetrokkenheid significant te vergroten. Met onze interactieve en schaalbare oplossingen zorg je altijd en overal voor een goede informatievoorziening richting medewerkers.

Medewerkers app

Verbind je medewerkers slimmer door alle informatie en communicatie te laten verlopen via één centrale app. 

Betere communicatie vergroot de betrokkenheid van je medewerkers en dat zorgt weer voor tevreden klanten.

Deel eenvoudig documenten, formulieren en processen en integreer bestaande platformen in een handomdraai. Zo maak je van Bundeling dé centrale communicatiehub van jouw organisatie.

Leden app

Houd je leden betrokken met Bundeling. 

Breng je nieuws makkelijk en snel onder de aandacht via pushberichten en maak het je leden nog makkelijker om met elkaar in contact te komen en de interactie daarmee te bevorderen.

Het organiseren van bijeenkomsten of events was nog nooit zo eenvoudig. Leden kunnen zich in de app direct aan- of afmelden en zien altijd welke overige leden er aanwezig zijn, zodat ze nog beter voorbereid kunnen gaan netwerken. Daarnaast automatiseer je het gehele uitnodigingsproces met o.a. het automatisch versturen van agendaverzoeken, invulformulieren en e-tickets.

Businessclub

Houd je leden betrokken en op de hoogte met Bundeling. Nieuws komt snel onder de aandacht via pushberichten. Voor leden is het eenvoudig om elkaar terug te vinden en elkaar te contacteren. 

Het organiseren van bijeenkomsten of events was nog nooit zo eenvoudig. Leden kunnen zich in de app direct aan- of afmelden en zien altijd welke overige leden er aanwezig zijn, zodat ze nog beter voorbereid kunnen gaan netwerken. Daarnaast automatiseer je het gehele uitnodigingsproces met o.a. het automatisch versturen van agendaverzoeken, invulformulieren en e-tickets.

BC de Regio
FFP - Verenigingen & Non-profit branche

Vereniging

Leden zijn het hart van je vereniging. Met Bundeling kun je effectief en gericht communiceren met al je leden en zo een nog sterkere relatie opbouwen.

Alle data op één plek maakt het makkelijker voor je leden om de juiste informatie te vinden. Door het koppelen van de ledenadministratie heb je meer overzicht en bespaar je enorm veel tijd door bijvoorbeeld diverse processen te automatiseren zoals o.a. het organiseren van bijeenkomsten en de facturatie.

Daarnaast bied je je leden ook de mogelijkheid om elkaar makkelijker te vinden, te netwerken en kennis te delen of vergaren. Met enquêtes of polls krijg je meer inzicht in wat leden belangrijk vinden en kun je dus nog beter inspelen op de behoeftes. Onze app helpt je om de ledenbetrokkenheid te vergroten en benadrukt de relevantie van jouw vereniging voor je leden.

Partners

Je partnercommunicatie centraliseren in één gebruiksvriendelijk platform, passend bij de wensen en processen van jouw organisatie? Dat is wat we graag voor je willen realiseren. 

Een eigen Bundeling platform stelt je namelijk eenvoudig in staat om je partners of klanten nog beter te ondersteunen en de klanttevredenheid significant te vergroten. Met onze interactieve en schaalbare oplossingen zorg je altijd en overal voor een goede informatievoorziening richting partners of klanten.

AAA LUX
Pivot

Community app

Maak van jouw organisatie een verbindende community. 

Een community platform kan waardevolle informatie opleveren, waarmee je op een efficiënte manier de nodige optimalisatieslagen kunt doorvoeren binnen je organisatie, club of vereniging. 

Het delen van kennis en informatie was nog nooit zo eenvoudig. Breng met slimme functionaliteiten alle leden 24/7 met elkaar in verbinding en creëer echte meerwaarde voor de leden.

Meer dan 1000 organisaties kozen al voor Bundeling

Functionaliteiten op een rij

Bundeling verbindt mensen en teams binnen je organisatie. Alles op één plek en via ieder device. Beter, sneller en slimmer samenwerken? Eenvoudig bestanden koppelen en bedrijfsapplicaties integreren? Bundeling maakt het mogelijk!

Hier vind je een overzicht van alle functionaliteiten.

Smoelenboek

Hier kunnen leden eenvoudig elkaars profielen vinden, connecties maken en leden aan
elkaar introduceren. Iedereen is in te delen in verschillende groepen en/of organisaties. Indien gewenst krijgen leden automatisch een melding bij een jarige.

1-op-1 chat

Hier kunnen alle leden met elkaar chatten in de look & feel van de organisatie. Deze chat is volledig AVG-proof.

Nieuws

De mogelijkheid om belangrijk nieuws in te plannen of direct te publiceren (inclusief push notificaties). De nieuwsberichten zijn te segmenteren zodat niet iedereen dezelfde berichten ziet. Kies zelf of je ‘likes’ of ‘reacties’ toestaat.

Activiteiten

Plan je activiteiten in Bundeling en de leden kunnen zich makkelijk aanmelden via Bundeling. Krijg live overzichten van de aanmeldingen en exporteer eenvoudig de gastenlijsten.

E-Tickets

Genereer e-tickets in Bundeling en gebruik de ticketscanner om de tickets te valideren.

Prikbord

Het ouderwetse prikbord in een nieuw jasje. Een multi inzetbare tool waarin de leden zelf berichten kunnen plaatsen. Deze tool wordt bij veel klanten ingezet als ‘vraag en aanbod’ platform of ‘social channel’.

Groep Chats

Maak chat groepen aan en bepaal wie toegang heeft tot welke groep. Deel bestanden op zowel individueel- als groepsniveau.

Formulieren

Stel eenvoudig formulieren samen en voeg deze toe in het hoofdmenu, bij nieuwsberichten of bij activiteiten.

Webversie

Gebruik alle Bundeling functionaliteiten zoals je ze in de app gewend bent, maar dan via de browser op je desktop of laptop.

Sport

Voeg wedstrijden toe in jouw Bundeling platform en activeer je sport-community. Met aanmeldmogelijkheden, livescores en andere leuke tools.

Social Share

Maak van je leden ambassadeurs en maak het mogelijk om bepaalde nieuwsberichten te delen op social media. Denk bijvoorbeeld aan het maximaal verspreiden belangrijke informatie.

AppCMS

De populairste plugin van Bundeling. Met deze drag & drop tool kun je eenvoudig je eigen Bundeling platform inrichten. Maak nieuwe (sub) menu’s, integreer websites, voeg bestanden toe en bepaal wie wat mag zien.

Polls

Peil de mening van je leden met korte vragen en betrek ze nog meer bij de businessclub.

Met ons eigen ontwikkelde ‘DataLink’ kunnen we data ophalen vanuit iedere applicatie die API mogelijkheden heeft en verwerken in jouw Bundeling platform.

API

Met onze API kun je data ophalen en verzenden naar jouw Bundeling platform. Hierdoor kan Bundeling met jouw favoriete systeem communiceren.

Betaalbaar voor iedere organisatie

Bundeling maakt altijd een positieve impact binnen elk bedrijf, organisatie, club of vereniging. De kosten van Bundeling zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en gekozen functionaliteiten. Hierdoor zijn we voor iedere organisatie dan ook een betaalbare oplossing.

Benieuwd wat Bundeling voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande button.