Bundeling

Nieuwe Plugin: AutoTranslate

Heb je content vaak in meerdere talen nodig? Omdat je organisatie bijvoorbeeld internationale medewerkers of klanten wil bereiken? Dan komt onze nieuwe plugin als geroepen. Het is nu namelijk mogelijk om teksten met één druk op de knop realtime om te zetten naar meer dan 100 talen.

Zo doe je dat.

Het werkt eenvoudig: je plaatst gewoon een tekst in je eigen taal op het Bundeling-platform. Bijvoorbeeld om je collega’s te updaten over een leuk nieuwtje, ze uit te nodigen voor een event of op de hoogte te brengen van dringende informatie.

Heeft een aantal platformleden bijvoorbeeld Pools ingesteld als standaardtaal? Dan verschijnt op hun scherm bij het bericht een vertaalknop naar het Pools. Als ze daarop klikken, komt de vertaalde tekst onder het origineel te staan. Gewoon met precies dezelfde opmaak. Handig, toch? Deze automatische vertaling werkt voor Nieuws, Events en AppCMS-pagina’s.

Andere updates

Maar dat is nog niet alles. We noemden het net al even, maar ons platform is nu ook beschikbaar in het Pools. Daarnaast kun je meer standaardwaarden toevoegen in tekstvelden in FlexForms, zoals bedrijfsnaam, telefoonnummer en functie van de gebruiker. Ook ondersteunt ons platform Full HD-afbeeldingen (1920×1080).    

Met alle beschikbare talen en nieuwe updates, wordt het nog makkelijker om in contact te komen (en blijven!) met je stakeholders. Informatie wordt toegankelijker, zodat ál je stakeholders optimaal gebruik kunnen maken van het Bundeling-platform. Zo bundel je pas echt alles en iedereen.